#MYCALVINS

Undertøj, Calvin Klein / Crop top, Message

Mmm, som mange af jer nok har set rundt på Instagram, så er Calvin Kleins lækre undertøj blevet rigtig eftertragtet og er et af de mest komfortable sæt at rende rundt i. Har det både i hvidt og sort og render tit rundt i det derhjemme, når jeg kommer ud af badet og skal til at ligge makeup. Hoppede lige i mit hvide sæt nede på Kreta sammen med min crop top fra Message. Synes farverne passer rigtig lækkert sammen. Kunne også vildt godt tænke mig undertøjet i gråt. Har i også fået skaffet jer et sæt?

 

Likes

Comments

sara
,
Hej! lækkert undertøj, hvor henne har du købt det?
Helena,
Jeg elsker Calvin Kleins undertøj, men har ikke fået købt mig et sæt endnu :( Er de normale i størrelsen? :) - http://itson.bloggersdelight.dk
itson.bloggersdelight.dk
Marie,
Jeg har endnu ikke fået anskaffet mig et, men det står helt klart øverst på ønskelisten. De ser bare så behageligt ud. Hvor har du købt det henne? www.mitfinurligeunivers.blogspot.dk
www.mitfinurligeunivers.blogspot.dk
Tina Maria
,
Jeg har købt mine sæt i Magasin :-)
Tina Maria
,
Jeg synes de er helt perfekte i størrelsen :-)
Amalie
,
Hej, jeg har set man både kan få trusserne, som g-streng og som hipsters, men jeg er meget i tvivl om hvilke jeg vil have. Hvilke nogle har du?
Tina Maria
,
Jeg har de sorte i g-streng og de hvide i hipsters :-)
Sofie G. B
,
Nu har jeg sukket for det sæt aallt for længe! Må eje alle tre sæt, altså sort, hvid og grå. Ved du hvor man kan få et sæt i grå henne, synes ikke det er på nelly, som det hvide og sorte sæt er? :)
Laura
,
Virkelig det lækreste sæt :-) hvilken størrelse er dit ? da jeg er lidt i tvivl om størrelserne og ikke har en butik det kan prøves i, i nærheden:-)