MY TATTOOS

Tina Maria

Tina Maria er nok en af de tatoveringer, som jeg fortryder en smule. Jeg var 17 år dengang og det var min allerførste tatovering. Jeg havde sat mig for, at jeg skulle have en tatovering, men havde ikke rigtig overvejet, hvad jeg egentlig gerne ville have. Så jeg endte med at tænke, at mit eget navn egentlig var meget fint - jeg er så blevet klogere i dag, men derfor vil jeg ikke have den fjernet. Den er jo stadig en del af mig og den beslutning som jeg tog, da jeg var 17 år og det skal også have lov til at være et minde. Jeg er bare glad for, at jeg valgte at få den et sted, hvor ikke alle får øje på den.

// Tina Maria was my very first tattoo and also the only one that I regret just a little bit. I was 17 when I got my first tattoo. I really wanted a tattoo back then but I didn't think about what I really wanted, so I got my own name tattooed. Luckily I learned from my mistake but I don't want it removed. It is what it is and this tattoo is still a part of me. 

René

René er den tatovering, der simpelthen betyder ALLERMEST for mig. Den har så meget historie end bare min fars navn på min ringefinger. Da jeg blev 18 år fik jeg en smuk guldring i gave af min far. Den har 3 diamanter, som han fortalte enten kunne stå for ordet "FAR" eller for de 3 smukkeste ord i verden "JEG ELSKER DIG". Det betød alt for mig og jeg bar den ring på den ringefinger hver evig eneste dag. Min far døde 2 måneder efter og dét ændrede hele min verden og mit liv på det tidspunkt. Derfor valgte jeg at få hans navn på den finger, som jeg bar hans ring på. Nu er hans navn min evige ring, den kan ikke tages af og den vil altid passe ind til enten guld eller sølv. Nu bærer jeg ringen på den anden ringefinger i stedet.

// René is the most meaningful tattoo of them all. It has so much story to it than just being my dads name. When I turned 18 my dad bought me a ring with 3 diamonds in it. He said that the 3 diamonds symbolized the word "DAD" and the 3 most beautiful letters in the world "I LOVE YOU".  That ring meant everything to me (still does) and I wore it every single day. My dad died 2 months after my birthday and that changed my life completely. So I got his name tattooed on the finger that I always wore my ring - so his name is like a ring for eternity and it will always fit with every jewelry. I still have my ring and I'm wearing it on the other hand. 

Soulmate

Min ældste lillebror og jeg har altid haft et specielt bånd til hinanden, man kan vel kalde os sjæle-tvillinger. Der er 3 år imellem os og det kunne godt mærkes da vi var yngre og der lagde jeg ikke så meget mærke til det. Jeg lagde mere mærke til, hvor irriterende mine brødre var og at jeg altid skulle være den voksne, når de ikke kunne styre sig. I dag mærker jeg ikke, at der er 3 år imellem os og efter vores fars død blev vi endnu tættere, da det ligesom var der, at vi for alvor skulle være der for hinanden og holde hinanden oppe i de hårde tider. Derfor valgte vi begge at få skrevet soulmate på ribbenene - egentlig også det mest smertefulde sted, jeg er blevet tatoveret, men al smerten værd for ham og tatoveringens betydning.

// I've always had a very close bond with my littlebrother - I think we can call us "soul-twins". I didn't think that much about it when we were younger. Sometimes I even think that my brothers were a pain in the ass back then. I was always the adult one when they couldn't stop fighting. Today is very different - especially when we lost our dad. We needed to be strong together and be there for each other when life got too hard. So we decided to get this tattoo together - it's the most painful tattoo ever because it's on the ribs, but it's all worth the pain for him and the story behind it. 

XXII · V · MMXII

2012 var året, hvor jeg mødte P - egentlig ledte jeg virkelig ikke efter kærligheden. For engangsskyld havde jeg det faktisk godt med mig selv, men pludselig stod han der og satte hele min verden på pause. Jeg var slet ikke i tvivl om, at det var ham, jeg ville være sammen med. Jeg elskede ham fra første gang vi rigtig fik snakket sammen og det hele gik pludseligt meget stærkt. Folk sagde, "Pas nu på, at det ikke går for stærkt - lige pludselig har I fået nok af hinanden, fordi det går så stærkt." Det stoppede os ikke. P og jeg valgte derfor at få tatoveret vores årsdag i romertal - min på armen og hans på låret. Jeg har ikke fortrudt det og hvis vi en dag ikke er sammen, så vil han stadig have betydet så meget for mig, at det bare vil være en ekstra del af mig og mine minder gennem livet.

// 2012 was the year that I met P. I wasn't really looking for love and for once in my life I actually felt good just being myself. Then I met him and that changed everything. I just wanted to be with him and I simply loved him from the first time we met and talked all night. People said, "Don't rush this. It's going too fast - before you know it you're alone again." It didn't stop us. So we decided to get a tattoo together with our anniversary date. I will never regret this tattoo even if we're not together one day. It will always mean something to me and it's a part of my life and my journey. 

Memento mori

Memento mori betyder, man skal huske, at man skal dø. Egentlig lidt hårdt sagt, men det er sandt og det er egentlig en reminder til mig selv, at livet er kort og nogle gange får vi ikke chancen for at sige farvel. Når man har haft døden så tæt inde på livet, så bliver man også mere bevidst om, hvor hurtigt det kan gå. Med en far, der er død og en stedfar der er syg med ALS, så hjælper det mig til at nyde hvert et sekund af mit liv, de mennesker omkring mig og de oplevelser jeg er så priviligeret at få med i rygsækken.

// It means "remember that you must die". Maybe it's a little harsh, but it's true. It's a reminder that life's too short and you'll never know when it's your turn to leave this place. I lost my dad 7 years ago and it's so important for me to live my life and be happy. Don't take life or the people you love for granted. They will not be here forever. 

Serendipity

Serendipity er et ord, de bruger meget i USA. Jeg så faktisk en film, der hed det engang og det endte så med at blive min inspiration til at få denne tatovering lavet. Man siger, at man ikke må lede efter lykken, for så finder man den ikke. Den kommer til en, når man allermindst venter det. Det ord fik mig til at tænke på P, for som nævnt tidligere, så ledte jeg slet ikke efter kærligheden og pludseligt stod han der foran mig og ændrede det hele. Dét er serendipity.

// Serendipity is a word I know they use a lot in America. I actually know it from a movie I saw once and it inspired me to get this tattoo. It means that you won't find happiness if you're looking for it. It will come to you when you least expect it. It made me think of P because I wasn't looking for love when I met him. He changed everything for me. That's serendipity. 

AQUARIUS

Bølgerne symboliserer mit stjernetegn - vandmanden/vandbæreren. Jeg har aldrig rigtig gået op i stjernetegn, men jeg er altid interesseret i at læse om mit stjernetegn eller høre folk fortælle om mit stjernetegn. Det er altid sjovt at møde folk, der går op i, hvad man er i stjernetegn, så de kan analysere en. Jeg har fået at vide, at vandmanden er mennesker, der er meget "sjælelige" og hvor tankerne aldrig står stille. De er altid meget loyale overfor de mennesker, de har omkring sig og så er de udadvendte og elskværdige mennesker. Det lyder som et godt stjernetegn at være født i.

// The waves symbolize my zodiac - I'm an Aquarius. I've never been that much into zodiacs but I still think that it's interesting when people tells me about my zodiac. It's always funny to meet people who asks what kind of zodiac you are so they can sit there and analyze you as a person. I've always been told that the Aquarius is a very deep thinker and is an outgoing person and love helping others. I think that's a good zodiac to be a part of. 

Go live

Det er faktisk min seneste tatovering - jeg har endnu ikke fundet ud af, hvad der skal være den næste. Go live er inspireret fra et billede, jeg så på Instagram engang, hvor det var skrevet på en super fin og feminin måde. Den ville jeg have med det samme - især fordi den igen passer ind i mit tema af tatoveringer - at leve. Man kan så tit gå rundt i en boble af stress, arbejde og spekulationer og derfor glemme at smile til andre mennesker og værdsætte, at man stadig er her og har livet fuld af muligheder. Derfor valgte jeg at få lavet denne netop for at sige til mig selv, at jeg skal leve mit liv - ikke gå og bekymre mig alt for meget, jeg skal leve mens jeg kan.

// This is actually my latest tattoo - I haven't figured out yet what my next tattoo should be. Go live is inspired from a post I saw on Instagram once and I really like the beautiful handwriting and of course the meaning behind it. I think it fits well with my other tattoos and the theme that I'm wearing on my body - to live. It so easy to walk around all day with a lot of stress and worrying on our minds and maybe that's why we forget to smile to everyone we meet. So that's why I got this tattoo - to remind myself that I have to live my life and not be so focused on all the bad things in life. 

Likes

Comments

Sisse Chri,
Jeg synes alle dine tatoveringer er så smukke :) Har også en tatovering, som jeg måske ikke ville få lavet i dag - men som jeg samtidig ikke vil få fjernet, fordi den er en del af mig, og den jeg var på det tidspunkt - så forstår dine tanker omkring din 'tina maria' tatovering. Er helt vild med din 'bølge' tatovering, den er SÅ fin. Sissechri.dk
sissechri.dk
Katinka
,
Hvor får du lavet dine tatoveringer henne? :-)
Mille
,
Du har nogle utrolig flotte tatoveringer! Jeg er vild med temaet, og beundrer virkelig dit mod. Det er tydeligt, at hver tatovering betyder meget for dig, og det gør dem endnu smukkere. Desuden så pryder de alle din krop utrolig meget.
Heidi
,
Ved du hvad den font eller skrifttype dine tatoveringer er skrevet med? Er nemlig helt vild med dem, især "go live"!
Karoline
,
Hej Tina Maria Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide, hvor du har fået lavet dine tatoveringer. Især Go Live og Soulmate tatoveringerne. Jeg tænker selv, at jeg gerne vil have en tatovering, og min veninde og jeg har snakket om at få tatoveret Sodales (soulmate på latinsk) under brystet, problemet er bare lige hvor.
Laura Veibye
,
Det er nogle smukke tatoveringer. Vil selv gerne have en! Synes din "Go live" og den med datoen med romertal er super fine og vil selv gerne have en dato med romertal! De er super inspirerende alle dine tatoveringer :)
Marie Elholm
,
Hvor får du lavet dine tatoveringer henne? De er sindsyg flotte og detaljerne på fjeren er så godt lavet!
Matilde
,
Hvor ondt gjorde det på dine ribben?
Julie
,
Kunne også godt tænke mig at vide skrifttypen på den tatovering du har i siden og hvor du har fået den lavet? :-)
Nanna
,
Hej!

Jeg har længe været vild med den skrifttype, hvormed du har Soulmate og Serendipity skrevet. Efter, at min mor fik en blodprop i hjernen vil jeg gerne forevige hendes kælenavn i samme smukke skrifttype.
Kan du fortælle mig hvad den hedder?

Mvh
N
Tinamarias
Tinamarias ,
Hej Nanna. Den er skrevet i hånden af min tidligere tatovør Nadia fra Basement Ink. Måske du kan høre hende? 😊
nouw.com/tinamarias