TINAMARIAS
TINAMARIAS

INTERIOR

Godaften på bloggen. Vi har været ude i huset i dagen og arbejde og i dag har P og jeg faktisk besluttet, at vi vil prøve at sove ude i vores hus for ALLERFØRSTE gang. Vi glæder os helt vildt begge to og skal bare hygge med film og slik og så vågne op i morgen i vores dejlige hus. I går var vi inviteret til lækker middag hos vores naboer og vi endte med at være hjemme kl 4 om natten, fordi det simpelthen var så hyggeligt og vi bare sad og snakkede hele aftenen og natten. Vi flytter ikke ud i huset permanent endnu, da vi stadig mangler lidt før det kan lade sig gøre, men vores soveværelse er færdigt og derfor tænker vi at prøve en nat derude.

Forleden var jeg inviteret af Eva Solo til et juleevent og hvis der er nogle, der elsker juleevents så er det MIG. Jeg kan slet ikke beherske mig og havde helt kriller i maven, da jeg bare glædede mig så meget. Jeg blev hentet af Uber og kørt ud til en lækker restaurant på Refshaleøen, hvor vi altså var 8 bloggere inviteret og så havde Eva Solo ellers dækket op med en masse forskellige items så vi kunne gå og julehygge og dække vores helt eget julebord for to. Jeg gik selvfølgelig all in og endte med at skrive på julekager og jeg ved ikke hvad, ha ha. Jeg synes, at mit julebord blev rigtig fint og det gav mig også en rigtig god inspiration til det julebord, jeg gerne vil lave, når familien kommer til jul i møllen. Hvad synes I om mit julebord? Har det også givet Jer en god inspiration?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Good evening on the blog. We've been working at the house all day and we actually talked about sleeping out there for the FIRST TIME tonight. We can't wait and we're going to watch movies and eat candy in our new bedroom and new bed. Some of the neighbors invited us for dinner yesterday and we actually just got home by 4 am - it was so crazy, but it was such a fantastic evening with great food and great company. We're not ready to move in just yet, but the bedroom is ready so now we're going to have our very first night in the new house.

Last week Eva Solo invited me to the most beautiful restaurant in Copenhagen. Uber picked me up and when I arrived at the restaurant it was all about Christmas and making you very own Christmas setting for two. I went all crazy. If there's something I really love it's Christmas. It was also a perfect opportunity to get a good inspiration for the perfect Christmas setting for Christmas Eve. We've invited our families for Christmas at the new house, so I will definitely make something like this for the big evening. What do you guys think of my setting?

Indlæg lavet i samarbejde med Eva Solo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments