MY FAVORITE CORNER

Lamp, WestElm (here) / Marble table, WestElm (here) / Poster, Betina Ask Designs (here) Black frame, Justspotted (here) / Glass vases, WestElm (here) / Glitter feathers, WestElm (here)

Jeg elsker virkelig alt ved vores lille hyggelige lejlighed her i London, den er så hyggelig og så synes jeg bare, at vi har fundet en masse fine ting, der virkelig gør det til et lille dejligt hjem. Jeg arbejder stadig på at få filmet en video til Jer, hvor jeg viser lejligheden frem - lover at den kommer op inden alt for længe. Imens kan I lige se et af mine favorithjørner her i lejligheden - det er ved siden af sofaen, hvor vi ligger og hygger om aftenen til film og et glas vin. Jeg er simpelthen så vild med lampen, som jeg har fundet herovre i WestElm og så den smukke plakat fra Betina Ask Designs. Hvad synes I om mit lille hjørne?

// I love everything about our little home here in London, I think that we've found so many cute things for our home and I love this little corner in our livingroom. I know that you all really want to see a room tour of our home, so I'm working on it. I really love the lamp from WestElm I think it's so beautiful and fits perfectly with our poster from Betina Ask Designs. What do you guys think of my little corner? 

Affiliate

Likes

Comments

Mika
,
Hvor skal Valde være, mens i skal til Thailand ? :)
Anna
,
Hej Tina Maria :) Det ser så fint ud, bliver meget inspireret af de billeder du lægger op af jeres hjem og jeg glæder mig SÅ meget til at se videoen, hvor i viser lejligheden frem! Hvornår kommer resten af dine ASK ME videoer frem? :)
Tina Maria
,
Han skal være hos vores familie :-)
Tina Maria
,
Hvor er det dejligt at høre! :-) Jeg arbejder på at lave de næste videoer meget snart, har dog lige været syg. Måske jeg kan filme en i dag ;-) God weekend!
Ida
,
Hej Tina! I har virkelig et lækkert hjem, og jeg glæder mig til at se videoen med det hele
Tina Maria
,
Tusind tak! :-)
Camilla S.
,
Hej Tina Maria, Rigtig fin blog du har, som jeg følger ivrigt med i. Ville lige høre om du tager alle dine billeder med dit Olympus Pen E-PL7, da jeg selv overvejer at købe et til en 2-månedes rejse? :-)
Satina Wandel,
Jeg er vild med bordet, lampen står på! http://satinawandel.dk
satinawandel.dk