MY BEAUTY TIPS

Der har været stor efterspørgsel på et indlæg, hvor jeg fortæller lidt om alle de produkter jeg bruger - både til kroppen, ansigtet, læberne og neglene. Så jeg har prøvet at finde alle mine produkter frem, som jeg bruger i løbet af en dag og som jeg på ingen måde kan undvære. Der vil også komme et lignende indlæg, hvor det er med makeup og gode tips dertil. Har I forresten set Mette Maries smukke fortolkning af hendes look, som makeupartisten, Mina Ingerslev lavede på hende? Elsker det! Kan ikke vente til I skal se min næste tutorial med Max Factor.

// I've noticed that you guys wanna know what I'm using for my skin, my hair, my lips and nails. Så I've made some beauty tips and I'll show you all the products that I use everyday. BTW! Have you guys seen the makeup tutorial Mette Marie did? I think It's so beautiful and I can't wait to show you guys my next tutorial with Max Factor.

1. BODY

Biotherm Body Lotion, here / Dead Sea Salt Scrub, here / Himalayan Body Clay, here

Jeg tror, at mange af os piger smører huden godt ind om sommeren, så man holder den flotte brune farve længere. Dog er det vigtigt også at gå op i huden i løbet af de andre årstider, nemlig for at kroppen hele tiden får næring og fugt. Og især når vi piger går op i at have glatte ben, så bliver huden tør, hvis der ikke også kommer en god creme på efterfølgende. Jeg har været rigtig glad for min body lotion fra Biotherm og den bruger jeg hver gang jeg har været i bad. The Body Shop er kommet ud med en helt ny lækker kollektion, hvor mine favoritter helt klart er deres nye Dead Sea Salt Scrub - den bruger jeg i badet og den er især god til at komme af med døde hudceller.

// We all like to have a beautiful skin in the summer time, when we have a great tan and we walk around in dresses, skirts and shorts. But it's so important also to protect the skin when it's cold and your skin is dry and pale. I love the body lotion from Biotherm and I use it after every bath. The new Dead Sea Salt Scrub from The Body Shop is a musthave - it makes your skin so soft. 

2. HAIR

Aveda Shampoo, here / Aveda Conditioner, here / Moroccan Oil, here Thickening Tonic, (Palma Salon & Spa) / Hairbrush, (Palma Salon & Spa)

Jeg går rigtig meget op i at pleje mit hår - det har jeg ikke altid gjort, men efter min søde veninde og frisør fra Palma Salon har lært mig en masse om mit hår, så er jeg begyndt at tænke mere over, hvad jeg skal bruge for at holde mit hår sundt og lækkert. Engang brugte jeg nemlig ikke hårbørste, jeg kunne mere lide at mit hår var uglet og naturligt rodet. Der fortalte Daniella, at det er super vigtigt med en god hårbørste, så hovedbunden bliver aktiveret og ens hår derfor kan vokse. Jeg bruger shampoo og balsam fra Aveda, da deres produkter er vildt lækre og så bruger jeg deres Thickening Tonic, når mit hår er håndklædetørt og selvfølgelig Moroccan Oil til spidserne - et musthave!

// I think It's so important to protect the hair. When I was younger I wasn't paying much attention to my hair and I never brushed it. My friend Daniella told me how important it is to brush your hair everyday because it activates your scalp so the hair can grow. I use the shampoo and conditioner from Aveda and after every bath I use their Thickening Tonic and of course everyones favorite - Moroccan Oil. 

3. FACE

Garniér Tonic, here / Vichy Mineral Spray, here / Lancome, here / Sensai Bronze Gel, here

Jeg bruger ikke så meget til ansigtet - egentlig fordi at jeg endelig har fundet en god rytme til min hud og som holder min hud mat og ren med de produkter, jeg bruger. Jeg har døjet med mange urenheder, da jeg var yngre og da jeg fandt min skintonic fra Garniér, fjernede den seriøst alle urenheder. Jeg brugte også engang vådservietter til at fjerne min makeup på, men efter jeg er blevet ældre er jeg også begyndt at tænke mere over min hud og har derfor købt en lidt dyrere, men bedre makeupfjerner til øjnene - netop for at skåne øjnene, når man har meget makeup på. Tror mange af os piger godt kan lide at have en glød hele året rundt og hvis man ikke lige har tid til en spraytan eller er på ferie hele året rundt, så er denne Bronze Gel fra Sensai super god! Den giver en øjeblikkelig glød til ansigtet og så ligger makeuppen så fint bagefter. Jeg smører den i ansigtet og på halsen, inden jeg påfører pudder og andet. Når vi er på ferie og huden bliver udsat for en masse sol og måske også forbrændinger, (hvis man ikke passer på), så er Vichys Mineral Water Spray super god - den er kølende og så er den bare skøn at spraye i ansigtet, når man har været i solen en hel dag og trænger til en opfriskning.

// I don't use that much products for my face, I like to keep my face dry, because I have a very oily skin. When I was younger I had a lot of acne and then I found this skin tonic from Garnier that gave me a beautiful skin and removed all the acne I had. I also think that It's very important to have a good eye makeup remover, because you need to protect your eyes and especially if you wear a lot of makeup everyday - I use the eye makeup remover from Lancome. Many of os girls like to have tanned skin all year around and when you not have the time for a spray tan or a vacation, you can use the Bronze Gel from Sensai. I use it in the face and on the neck - it gives you a beautiful and natural glow. 

4. LIPS

Carmex Cherry: here / Carmex, here Jeg er super afhængig af, at mine læber altid er bløde og lækre. Der er ikke noget mere ucharmerende end, når ens læber er tørre og måske også flækker. Jeg bruger faktisk ikke andet end Carmex til mine læber - selvfølgelig bruger jeg læbestift, lipgloss eller andet til tider, men for at pleje mine læber, bruger jeg kun Carmex. Det er altid en vinder og ens læber bliver så bløde og nogle gange synes jeg faktisk, at ens læber syner større? Måske er det bare mig, men det er da en billig måde, at ens læber bliver lidt større at se på. Haha.

// I can't stand dry lips, there's nothing more unattractive than dry and damaged lips, so I use Carmex everyday to have soft and beautiful lips. I even think that my lips look a bit bigger when I use Carmex, but maybe it's just me who thinks that? Haha.

5. NAILS

CND SolarOil, here / Essie Hand Lotion, here

Puha, noget jeg virkelig har været dårlig til er at pleje mine negle, hvilket altså er SUPER vigtigt og især, når jeg bruger så meget neglelak som jeg gør. Jeg har altid neglelak på og jeg har ikke rigtig gået op i at pleje mine negle, så de ikke bliver ødelagt af alt den neglelak. Nu har jeg så fået købt mig disse musthaves - nemlig en olie til neglene, mega vigtigt, hvis man bruger neglelak eller får lavet negle. Det tager hårdt på neglene og de kan derfor ende med at knække eller flække i spidserne. Brug også altid en god håndcreme, da det altså også er med til, at ens hænder er flotte at se på, samt er bløde. Der er da ikke noget værre end at give håndtryk til en, der bare har super tørre hænder, der føles som sandpapir.

// Oh oh, I'm really bad at taking care of my nails. I use nail polish everyday and I can't stand to watch my nails without nail polish. When you use nail polish everyday it's very important to have a good oil for the nails and also a good hand lotion, so you always have soft hands and beautiful nails under your nail polish. 

  Indlægget indeholder affiliate links

Likes

Comments

Karoline
,
Hej Tina Maria! Har du ikke en god dagcreme du kan anbefale? :)