#MOVESLIKENOOTHER

Så er det for alvor ved at blive sommer i Danmark og det betyder jo, at vi piger skal til at finde alt det fine sommertøj frem og nyde sommeraftener med glatte, bløde og bare ben. Som I jo allerede ved, så er jeg lige kommet hjem fra Singapore sammen med P og der er vejret enormt varmt og med masser af sol. Derfor er det også vigtigt for mig at have glatte og bløde ben altid, så jeg altid føler mig tilpas i min krop. Selv når jeg træner herhjemme er det vigtigste for mig at være tilpas i min krop. For mig er der ikke noget bedre end at have en god skraber, der efterlader benene bløde og især, når man skal træne og svede lidt, så gider man ikke at der er stubbe, der kradser indenunder.

Jeg har i samarbejde med Gillette Venus stablet en mega sjovt og spændende samarbejde på benene, hvor I læsere nemlig har mulighed for at vinde Gillettes helt nye og fantastiske skraber, Venus Swirl. Nu ved jeg ikke, om I har spottet den i reklamerne, men den nye skraber har en "flexiball", som simpelthen følger dine kurver, så du ikke skal bekymre dig om at skære dig under barbering. Jeg har det altid med at komme til at skære mig ved knæhasen eller nede ved mine ankler og det er super irriterende, hvis man gerne vil hoppe i en fin kjole efter badet og det bare ikke vil stoppe med at bløde. Sandra Willer og jeg har sørget for, at en heldig vinder får lov til at komme til en sjov træningssession med os. Det vil være Sandra Willer + hendes vinder og så vil det være mig og min vinder, der skal træne sammen og have det sjovt.

For at deltage i konkurrencen skal man lave en GIF/video af sig selv, hvor man er i bevægelse, derefter skal man uploade den på Instagram og hashtagge #venusswirl #moveslikenoother og tagge mig "@_tinamaria". Jeg har brugt Boomerang på min Instagram, da den er nemmest og sjovest at bruge. Ikke nok med, at der er en heldig vinder, der kommer på en træningssession med os, så er der altså os 10 heldige vindere, der får den nye Venus Swirl tilsendt og jeg kan garantere Jer for, at det er en skraber, man gerne vil eje til sommeren. Held og lykke, piger. ♥ OBS. Husk at læs Termes and Conditions for at kunne deltage i konkurrencen HER. Man skal nemlig have en åben profil for at kunne deltage i konkurrencen.

[vidcore vid="BfyziyQD"]

Indlæg lavet i samarbejde med Gillette Venus

 

Likes

Comments

Trine
,
Kan du give et link til buskerene og jakken? 😊
Signe
,
Hvor er tøjet fra du har på, på de første billeder
Tina Maria
,
Det er fra Adidas :-)
Anna
,
Hvilken model er dine sko? :-)
Anna
,
Hvilken model er skoene?
Anna
,
- Hvilken model er skoene?
Astrid Bjørn Eriksen
,
Hvad størrelse har du dine tights is, Tina Maria? Og det er den style, der hedder: Supernova - Blå ikke? Det er flotte :-)