MOTHER'S DAY COMING UP

Necklace, here / Necklace, here / Ring, here


Sponsoreret af Pandora

Som I jo nok allerede er klar over, så er det Mors Dag i morgen og i den anledning tænkte jeg at vise Jer den nye kollektion fra Pandora i forbindelse med Mors Dag. Jeg har altid været god til at finde søde ting til min mor på denne dag og altid forkælet hende netop for at vise, hvor højt jeg værdsætter hende både nu, men også igennem hele min barndom. Nu er jeg selv blevet mor, hvilket egentlig er helt uvirkeligt for mig at tænke på, at det nu også er min dag på Mors Dag. Jeg er Olivias mor og det er min pligt og mit ansvar at vise hende livets op- og nedture, livets glæder og livets sorger. En dag vil hun sidde og græde over kærestesorg og der vil jeg kunne ligge øre og skulder til og smile lidt af, at jeg selv sad sådan med min mor i mine unge teenageår. Jeg synes det er så fantastisk at være mor og alt hvad det indebærer. Så denne Mors Dag er til alle mødre derude - I er for SEJE og man skal ikke undervurderer det at være mor. Det er både utrolig hårdt, men også det mest fantastiske livet har at byde på. Pandora har lavet de fineste smykker til en perfekt Mors Dag gave - jeg er helt vild med de to fine halskæder, men hvis man mere er til ringe, så er der også den fineste ring at finde i denne kollektion. I kan finde hele kollektionen HER.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// As you might already know it's Mother's Day tomorrow and what better way to show you guys the newest collection from Pandora for Mother's Day. I've always been good at finding cute things for my mom on Mother's Day and to show my love and appreciation. This year is a little different because I'm a mom as well now with my little baby girl, Olivia. It's still so crazy to think about and I really feel all grown up and everything. I have to show Olivia all the up's and down's in life and one day she'll get her heart broken and learn from it. I really love being a mom and it has to be to coolest thing in the world - it's the best titel with a big responsibility of course. Pandora has made the cutest jewelries for Mother's Day and my favorite ones have to be the necklaces that I'm wearing. I love to mix and match the jewelries - they're so beautiful and elegant. You can find the collection right HERE.

Likes

Comments

Mathilde
,
ELSKER din blog, og håber det går godt med Møllen og familien <3 Derudover vil jeg høre om ikke du evt. vil lave et indlæg med idéer til studentergaver, både som man selv kan ønske sig, men også som man kan give sine venner - og gerne i alle prisklasser 😉
Linda Elmelund,
Hvor er din fine blazer fra? Den er bare så smuk 😊
blogbyelmelund.com