MOTHER & DAUGHTER TRIP

Reklame for Scandlines x McArthurGlen 

Se eller gense hele vores roadtrip lige HER.

Godmorgen piger. Som I måske så lidt få glimt af fornogle uger tid siden, så var jeg så heldig at invitere min skønne mor og min lille datter, på en lille roadtrip til Tyskland. Jeg havde nemlig inviteret min mor på en 1-dagstur til Tyskland, hvor vi via færgen fra Rødby-Puttgarden, tog en smuttur til det meget velkendte designeroutlet, McArthurGlen i Neumunster. Som nogle af Jer måske allerede ved, så har jeg været der mange gange før og sidste år gik turen dertil med SandraWiller, hvor vi også havde en helt vild sjov dag og med masser af shopping. Det dejlige ved turen er også, at den ikke tager lang tid og tiden på færgen er så hyggelig. Man kan enten spise en lækker brunch, shoppe en masse lækre produkter eller nyde udsigten og den friske luft på dækket.

Denne gang var det min mors tur. Hun har aldrig prøvet sådan noget før og det varmede mit hjerte at kunne invitere hende med på sådan en tur, uden at det blev for omfattende. For det er jo virkelig ikke den store tur, man skal ud på og alt kan nåes på én dag. Det er altså bare ind i bilen – afsted mod færgen og så er man der på nul komma fem. Se et hurtigt glimt af turen ovenover her. Se hele filmen lige HER og få mine bedste tips til en roadtrip.

Vi havde den bedste tur - en masse shopping til os begge, min datter, mine brødre, min kæreste og min stedfar. Der er nemlig noget for alle dernede og det er dét, jeg virkelig elsker ved det. Ikke nok med det, så er det jo en lille "mini-by", hvis man kan sige det sådan. Du går rundt i det her store Designer Outlet udenfor og kan både nyde synet af smukke butikker, samt tage billeder i en fotovogn, hvor du kan få billederne med hjem som minde, nyde de lækreste (giga) pizzaer og lækre juice eller smoothies. Selvfølgelig er der også en Starbucks i centrum af outlettet, hvor du lige kan få dig en iskaffe og gøre et lille pitstop, inden mere shopping.

Mange af Jer har spurgt mig, om det kan betale sig og jeg kan kun sige JA. Et outlet med 120 butikker, 6 steder med mad og drikke, du sparer op til 80% og så er det kun en smuttur væk med Scandlines færgen fra Rødby. Jeg kan helt klart anbefale deres Late Night Shopping, hvor der er ENDNU MERE at spare. Jeg fandt disse to skønne sommerkjoler til O fra Ralph Lauren, hvor der endda også er tilhørende shorts med til. De var begge nedsat med 60%! Jeg synes I skal smutte ind og se hele videoen fra vores tøsetur til outlettet på Scandlines' hjemmeside - her finder I også alle tilbud og en lille artikel med mig, hvor jeg fortæller lidt om turen og mine anbefalinger på, hvad der er et must for mig på turen derned og turen hjem igen. Find artikel og video lige HER.

Likes

Comments

KerinTobanelli
KerinTobanelli,