MORE ISSUES

T-shirt, Etsy / Shorts, Americandreams / Sandaler, Isabel Marant Taske, Malene Birger Solbriller, Monkeyglasses / Ur, Michael Kors / Snakering, købt på Kreta

Than Vogue... Elsker min nye t-shirt - tror måske også jeg skal have den i grå? Eller sort? Har købt den HER og der kommer ikke told oveni. Synes virkelig dette dagens outfit er super lækkert - det var et, Patrick og jeg tog billeder af forleden og elsker virkelig solbrillerne til outfittet - det fuldender det virkelig. I går var jeg ude med nogle af alle de skønne bloggerpiger. Vi var først på Tapasbaren og smage rigtig lækker mad og fantastisk sangria - nogle af jer har måske set nogle af billederne på Instagram, _tinamaria. Bagefter var vi på Sunday, hvilket var en rigtig fed og sjov aften. Har dog så ondt i fødderne efter i går, haha. Godt jeg snart skal ned i varmen og rende rundt i sandaler og slappe af. Patrick og jeg skal jo i lufthavnen kl 04:00 i morgen, da vi flyver til Cypern kl 06:00 i morgen tidlig, weee... Nu vil vi køre mod Fisketorvet og finde nogle gode bøger til rejsen og så videre ned til svigerfamilien og hygge. Håber i får en dejlig søndag.

Likes

Comments

Maggiecallife,
I love your glasses! So cool and make your awesome outfit 10 times more awesome! :) http://maggiecallife.com
www.maggiecallife.com
Johanne
,
Hvor er du fin!! Jeg vil høre om, du ville lave en collage eller noget med sneakers, for jeg mangler et par nye her til efteråret, men jeg ved ikke hvilke, det skal være. Hvis du allerede har lavet det, må du meget gerne linke til det indlæg, tak :)
Sara Nielsen
,
Virkelig fint og enkelt outfit. Noget som ville se godt ud på alle former og størrelser. Du har rigtig god stil Tina Maria! Www.industrialbarbie.blogspot.com
Louise
,
Hej Tina Maria, hvor lang tid gik der før du modtog din tshirt? :-)
Ditte
,
Tak for en fiin blog:D måske du ka anbefale nogle bøger til sommerlæsningen?:)
Nanna Louise
,
Hvilken str. er dine shorts i? :-)
Malene
,
Hej Tina Maria :-) Kan fornemme på din instagram at der er mange piger der er interesseret i at høre hvilket program du bruger til at redigere din billeder derinde inkl. mig selv :-) så er det noget du vil fortælle os? Mvh. Malene :-)
Cecilie
,
Hvor er din negl lak fra? :-)
Tina Maria
,
Hej Louise :-) Der gik omkring 4 dage.
Tina Maria
,
Ih, tusind tak :-)