MONOGRAM

Godmorgen piger. Undskyld der har været lidt stille på bloggen - jeg er simpelthen blevet ramt af en forkølelse med ondt i hals, øre og næse. Så irriterende. Så jeg kæmper for at blive rask og selvfølgelig for ikke at smitte min lille mus. Gode råd til at blive rask hurtigt tages imod med kyshånd! Jeg får drukket en masse te med honning og ingefærshots ved siden af.

I lørdags var vi inviteret til vores allerførste event med Olivia. Nemlig åbningen af Tinderbox-afdelingen i Illum. Det var en rigtig hyggelig morgen. hvor vi fik kigget på alle de fine ting de har til børn - Olivia lå bare og sov, mens mor og far fik shoppet lækre ting til hende til når hun bliver større. Hehe. Fandt den sødeste kjole fra Burberry som vi købte til hende. Vi har købt den, så hun kan passe den, når hun er omkring 1 år - den er SÅ fin og ville være en perfekt julekjole. Bagefter tog vi et smut i Louis Vuitton, da jeg havde fået bestilt et par støvler hjem og som jeg fuldstændig havde forelsket mig i. De er virkelig fine og har længe gerne ville have et par fede støvler med hæl og så har jeg jo bare en ting for Louis Vuittons monogram. Hvad synes I om dem?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Good morning girls. Sorry for not blogging these days. I have the flu and it's so annoying. I'm doing everything I can to get better, so if you have some good advice to getting well quick - let me know. I'm drinking a lot of te with honey and drinking ginger shots as well.

This weekend we attended our very first event with Olivia. Tinderbox just launched their new store at Illum in Copenhagen. Olivia slept through the whole event, so mommy and daddy made the shopping instead. Hehe. We found the most beautiful little dress from Burberry - I can't wait for her to wear it, it's so cute. After that we went shopping at Louis Vuitton. I found these beautiful boots high heels and I fell completely in love with them. I really have a thing for the monogram logo. What do you guys think of them?

Likes

Comments

Nathalie Mendez
,
Hvor er din smukke nederdel fra?
pernilleskougaard
pernilleskougaard,
Jeg ligger også selv syg - Har du prøvet med den såkaldte "rød solhat" fra apoteket?
Super fint outfit og mega fede sko 😉 Rigtig god bedring!
nouw.com/pernilleskougaard
JL
,
Årh! Jeg blev ramt i sidste uge og forkølelsen varede i 2 uger. Havde forfærdeligt ondt i halsen og var så snottet at det gik ud over mine ører også! Udover Strepsils så købte jeg bogle meget stærke Halls (sukkerfrie) bolcher - de hjalp mig igennem dagen da de lindrer smerten i halsen helt vildt. Teen hjælper kun i 10 min. ps. jeg elsker når du skriver om Olivia! Jeg håber du laver en video af møllen en dag 😊 knus fast læser
sofiasundin
sofiasundin,
Bootsen är ju så snygga!!! Pälsen med😍👌🏽
nouw.com/sofiasundin
Thea Kristiane,
Er helt tosset med de nye støvler!
hvi.sk/r/7dBV
Anita
,
Hej Tina Maria først og fremmest du er simpelthen så smuk! Årh ærgerligt du er blevet syg, Nogle gode råd til at blive rask hurtigt, lav en skål med varmt vand (virkeligt varmt så det damper, put en kamillte i og put hovedet over dampen med et håndklæde, det hjælper mig ofte især når jeg er forkølet. Og ellers en masser af appelsiner, citroner og vitaminer også prøv evt. d-vitaminer dem tager jeg hverdag og har ikke været syg meget længe 😊
Katrine
,
Fedt outfit! Hvor er din nederdel fra?
Laura
,
Hvor meget koster støvlerne