Go to ,[object Object]

MONOGRAM

Godmorgen piger. Undskyld der har været lidt stille på bloggen - jeg er simpelthen blevet ramt af en forkølelse med ondt i hals, øre og næse. Så irriterende. Så jeg kæmper for at blive rask og selvfølgelig for ikke at smitte min lille mus. Gode råd til at blive rask hurtigt tages imod med kyshånd! Jeg får drukket en masse te med honning og ingefærshots ved siden af.

I lørdags var vi inviteret til vores allerførste event med Olivia. Nemlig åbningen af Tinderbox-afdelingen i Illum. Det var en rigtig hyggelig morgen. hvor vi fik kigget på alle de fine ting de har til børn - Olivia lå bare og sov, mens mor og far fik shoppet lækre ting til hende til når hun bliver større. Hehe. Fandt den sødeste kjole fra Burberry som vi købte til hende. Vi har købt den, så hun kan passe den, når hun er omkring 1 år - den er SÅ fin og ville være en perfekt julekjole. Bagefter tog vi et smut i Louis Vuitton, da jeg havde fået bestilt et par støvler hjem og som jeg fuldstændig havde forelsket mig i. De er virkelig fine og har længe gerne ville have et par fede støvler med hæl og så har jeg jo bare en ting for Louis Vuittons monogram. Hvad synes I om dem?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Good morning girls. Sorry for not blogging these days. I have the flu and it's so annoying. I'm doing everything I can to get better, so if you have some good advice to getting well quick - let me know. I'm drinking a lot of te with honey and drinking ginger shots as well.

This weekend we attended our very first event with Olivia. Tinderbox just launched their new store at Illum in Copenhagen. Olivia slept through the whole event, so mommy and daddy made the shopping instead. Hehe. We found the most beautiful little dress from Burberry - I can't wait for her to wear it, it's so cute. After that we went shopping at Louis Vuitton. I found these beautiful boots high heels and I fell completely in love with them. I really have a thing for the monogram logo. What do you guys think of them?

Likes

Comments

Katrine
,
Fedt outfit! Hvor er din nederdel fra?
Laura
,
Hvor meget koster støvlerne