MOMMY MONDAY // WEEK 26

Ifølge min app er jeg nået til 3. og sidste trimester, hvilket faktisk lyder helt vanvittigt, synes jeg. Det er helt underligt at tænke på, at jeg nu er nået til det sidste trimester og "kun" har 14 uger tilbage. Tiden flyver bare afsted og kan virkelig også se, at maven begynder at tage til nu. P sagde også forleden, "Nu kan man godt se, at maven rigtig er vokset." Det skal den jo også, så hun kan være klar til at komme ud til januar. Der står at hun er på størrelse med en papaya frugt og er omkring 35cm lang og med en vægt på ca 760g. Virkelig sjovt at tænke på - man kan virkelig også mærke hende vende og dreje nu vil jeg sige og hendes små spark begynder at kunne mærkes og ses mere og mere.

Jeg glæder mig SÅ meget til vi kan flytte ind i møllen og gøre klar til hende - jeg har allerede så mange fine ting til hende, som kommer til at passe så fint ind i vores kommende hjem. Håber ikke at der går mere end 3 uger og så kan vi forhåbentlig så småt flytte ind og vise Jer mere af møllen.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// According to my pregnancy app I'm now in the 3. and last trimester which is so crazy to think about. The time has gone by so fast and now there're "only" 14 weeks left of my pregnancy. The baby bump is also growing a lot bigger now but she also need a lot of fat now, so she can be ready to come out in January. The app says that she's now a size a of papaya fruit and with a length of 35cm and a weight of 760g. So funny to think about and the small kicks during the day are getting a lot bigger and also more visible to see now.

I really can't wait to move into our new home and getting ready for her. We have so many cute things for her already and they'll fit perfectly into our new home. I hope that it's possible to move into our home in about 3 weeks and then I can show you guys a lot more of the house and the interior. Fingers crossed.

Likes

Comments

Sabina
,
Du er så smuk gravid! 😊 Hvor er din fine BH fra? På forhånd tak 😊
Louise
,
Sikke en flot frisure og en vildt flot mave :-O wow!
Hvis du mangler inspiration til indlæg/video, så kunne det være fedt med en video omkring hverdagsfrisure såsom den du bærer i dette indlæg.
Sophie
,
Hej Tina. Må jeg spørge går du, eller skal du gå til noget fødselsforberedelse under din graviditet? 😊)
Cecilie
,
Hej Tina <3
Må jeg spørge hvilken størrelse du har i den blazer du har på fra NA-KD på insta?
Sarah
,
De guld hoops du har fra hvisk, hvilken diameter har de? I dit indlæg hvor man kan vinde smykkerne, har du linket til øreringe der er 2.5 i diameter, men er i tvivl om det rent faktisk er de samme som du selv har på. Håber meget på et svar 😊
camilla
,
Hej Tina.
Hvor er du flot gravid! Hvem der bare så sådan ud når den dag kommer..

Har du link til den sorte buksedragt fra NAKD du har købt og vist på snapchat? den er så fin og jeg kan bare ikke finde den derinde...

/Camilla
Laura Sønder
,
Hej Tina, hvor er den smukke sorte blonde bh fra? 😃
Charlotte
,
Du er meget smuk gravid 😉 Hvilke jeans bruger du her i din graviditet? Jeg kan se, du bruger en model, der sidder under maven og altså ikke med sådan et elastikstykke, der går op over maven. Hvor kan man få sådan nogen alm. jeans men stadig med plads til maven? Hvis andre har gode tips så skriv endelig. 😉
Line Jensen
,
Hvor er du flot gravid!
Må jeg spørge, hvorfor dit flotte cover er fra? 😊