TINAMARIAS
TINAMARIAS

MOMMY MONDAY

Sponsoreret af Libero

Jeg kan stadig huske, da jeg i Singapore opdagede at jeg var gravid. Jeg troede ikke mine egne øjne - faktisk var jeg jo sikker på, at den var negativ. Da Rikke May så kimede mig ned og sendte flere beskeder på, hvor positiv den var, så gik det op for mig og det var den bedste dag i mit liv. Jeg kan stadig huske, at jeg ikke kunne lide at fortælle P det, eftersom jeg havde taget testen bag hans ryg og endnu ikke helt stolede på den. Ha ha. Til gengæld var det så fantastisk at kunne fortælle ham det og at vi ventede os et barn sammen. Det var et helt nyt liv, der skulle til at starte og når jeg ser tilbage på den tur til Singapore husker jeg det, som den bedste tur nogensinde. De ændrede hele mit liv. På den gode måde.

Selvfølgelig er det hårdt og overvældende at blive forældre - det er det. Til gengæld er der virkelig også SÅ mange dejlige ting ved det og jeg vil langt hellere 'embrace' mit nye liv end at tænkte tilbage på alt det, jeg kunne før jeg fik børn. Som nybagt forælder er der jo også en masse ting, man skal tage stilling til og en helt ny verden er åbnet som man slet ikke kender til og nogle gange står man på bar bund. Libero Klub er en klub man kan være medlem af på deres website, hvilket jeg faktisk synes er virkelig smart. Der kan man oprette en bruger med sit nyfødte barn, hvis man prøver at blive gravid eller andet. Det jeg rigtig godt kan lide ved klubben er, at man kan snakke med andre, der sidder i samme situation som en selv og der findes ingen dumme spørgsmål. Der er jo så mange nye ting, når man bliver forældre og der kan det til tider være svært at finde ud af, hvad man skal gøre i forskellige situationer og der er det bare rigtig godt at have nogle at snakke med, som går igennem det samme.

Jeg har selv oprettet mig en bruger derinde og man kan også downloade deres app, hvor man blandt andet kan læse om de forskellige uger, barnet går igennem. Det kan virkelig være en kæmpe hjælp, for man kan få en masse gode råd og det er ikke altid, at man ved hvor ens barn græder eller ikke vil sove. Det fede ved det er også, at man har en profil derinde, hvor man kan uploade masser af søde minder med den lille ny og dele det med sine nærmeste pårørende, uden alle mulige fremmede også får del af billederne - fx ligesom Instagram eller Facebook. Det synes jeg personligt er en rigtig god idé, da der er mange der gerne vil dele ud af gode og dejlige oplevelser uden at alle skal kunne følge med. I kan se min profil herunder, hvor min familie kan følge med i Olivias udvikling og læse alt om hendes uger. I kan blive medlem lige HER.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments