MOMMY MONDAY // 36 WEEKS

God formiddag på bloggen. Sikke en dejlig start på et nyt år med så smukt et vejr. Vågnede op ved at solen stod ind i vores smukke soveværelse, hvilket var så rart og man kan jo ikke andet end at blive i godt humør. Jeg tænkte at jeg ville vise Jer de her billeder som P tog af mig forleden. Jeg skulle faktisk have taget et preggo shoot den dag, jeg blev indlagt, men fordi jeg jo blev indlagt blev alt sat på standby. Så nu tog P nogle af mig, så jeg i det mindste har nogle, hvis hun nu skulle komme lige om lidt. Jeg har jo først termin den 28. januar, men chancen for at hun kommer før tid er stor, da hun ligger så dybt og jeg ingen livmoderhals har efterhånden. Nu er jeg heldigvis 36+2 i dag og derfor er lægerne ikke bekymrede, hvis hun skulle melde sin ankomst før tid, hvilket er rigtig rart at tænke på.

Det er vildt at tænke på, at vi i denne måned kan kalde os forældre. Både P og jeg er også ved at være godt utålmodige og jeg går dagligt og mærker efter, om jeg måske er ved at gå igang eller ej, ha ha. Vi glæder os bare så meget til at se hende og kysse en hel masse på hende. Sidst vi fik taget 3D billeder af hende var jo i uge 18 og da vi igen ville have taget billeder i uge 28, lå hun allerede så dybt, at det nærmest var umuligt for os at få et godt billede af hende. Så vi glæder os jo til at se, hvordan hun ser ud. Det er egentlig sjovt, for jeg er slet ikke nervøs for fødslen mht smerterne, til gengæld kan jeg godt mærke, at jo tættere jeg kommer nu, jo mere nervøs og spændt bliver jeg på selve fødslen og hvordan den kommer til at gå.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// What a beautiful weather today in Denmark. It's always nice to start a new year with a beautiful weather like this. I thought I would show you guys these pictures P and I did last week of my baby bump. I actually had a preggo shoot the day I got hospitalized but because of that everything were sat on standby, so we thought that we would make our own pictures incase she'll arrive soon. Luckily I'm 36+2 weeks today which is a really big thing for me and the doctors aren't worried if she'll arrive at this point.

It's so crazy to thing that our little baby girl will arrive this month. P and I are both getting really impatient and everyday I'm trying to listen to my body and if anything is going on, ha ha. We just can't wait any longer and we just want to see her little face and kiss her all over.

Likes

Comments

Gitte
,
Hej
Flotte billeder.
Hvor er der smukke undertøj fra?
Kh Gitte
Tamara
,
Hvilket kamera bruger du? Super lækker kvalitet 😃
andersen
,
hvor er det fine undertøj fra ?
Tinamarias
Tinamarias ,
Det er fra Agent Provocateur <3
nouw.com/tinamarias
Mika
,
Hej Tina Maria.
Jeg har et ønske til et indlæg...
Hvad har i købt af barnevogn og hvorfor er valget faldet på den i har valgt 😀 Håber du vil tage det til overvejelse 😀❤️