MOMMY MONDAY // STROLLER

Stroller, Mutsy (Farmer Earth - Organic): HERE

Hej piger. SIKKE en lang dag jeg havde i går. Det var første gang jeg sådan rigtigt var væk fra lille Olivia i så mange timer. Jeg havde pumpet ud til P, så de to kunne hygge sig lidt imens jeg var til Tradono Market og sælge ud af alt mit tøj og sko. Det var en kæmpe succes og mødte SÅ mange søde læsere - I er så dejlige altså.

Mange af Jer har skrevet til mig og spurgt, hvilken barnevogn vi har valgt og hvorfor vi lige har valgt den. Så tænkte, at jeg derfor ville lave et MOMMY MONDAY indlæg med barnevogn. Jeg synes faktisk, at det var enormt svært at finde den rigtige barnevogn til at starte med - der er jo SÅ mange at vælge imellem og hvilken en er den allerbedste? Efter grundig søgen fandt vi mærket Mutsy som faktisk var et mærke, jeg aldrig havde hørt før, men nu er mommy-verdenen jo også rimelig ny for mig. Jeg havde egentlig kun hørt om Bugaboo, Stokke og Emmaljunga. Da jeg så igennem Pif Paf Puf butikken blev introduceret til Mutsy forelskede jeg mig mere og mere i det mærke og især lige denne barnevogn. Det er nemlig deres Limited Edition, som er økologisk og så synes vi også, at det var den pæneste barnevogn vi havde set. Det er en kombivogn, hvilket vil sige, at den også kan blive til en klapvogn, når Olivia vokser ud af barnevognen og skal sidde i klapvogn. Ikke nok med det, så er den super praktisk og nem at pakke sammen til bilen eller lige smide autostolen på på stellet, hvis man lige skal ind og handle. Jeg er helt vild med den og Olivia og jeg går ture hver evig eneste dag omkring frokost, hvilket er mit yndlingstidspunkt efterhånden - det er så rart at komme ud og gå med hende og nyde den friske luft og hun falder i søvn lige med det samme. Hvad synes I om barnevognen? Kender I til Mutsy?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Hi girls. What a long day yesterday. It was the first time I was away from little Olivia for so many hours and I really missed her like crazy. I had to sell out at the Tradono Market yesterday and I got to meet so many of you guys - you are so sweet all of you. Thank you so much for coming.

A lot of you have asked me if I could make a post about our stroller and why we chose this one. I didn't know about Mutsy until Anders from Pif Paf Puf introduced us to the brand. We only knew Bugaboo, Stokke and Emmaljunga at the time. Mutsy has this limited edition stroller in the color Farmer Earth and it's made with organic fabric which we really loved about it. It's so practical and so easy to have with you in the car. I love the design as well and Olivia and I go for a walk every single day which is my favorite time of the day. I love the fresh air and Olivia falls asleep immediately. What do you guys think of this stroller? Do you know Mutsy?

Likes

Comments

Chillimaya
Chillimaya,
Hej, jeg har lige startet min blog op, og jeg ville sætte stor pris på hvis du kunne tjekke den ud, og måske give noget feedback? 😊 knus.
nouw.com/chillimaya