MOMMY MONDAY // PRODUCTS

Vanvittig uge der er i vente. Olivias barnedåb er på lørdag og haven står ikke færdig endnu - vi skal nemlig det her i møllen, så vi knokler hver dag indtil på lørdag. Tænker at det hele nok skal gå og at alle vores skønne gæster nok skal hygge sig alligevel, men man er altid selv så kritisk. Heldigvis har vi bestilt en ferie til Rhodos en uge efter dåben, da både P og jeg virkelig trænger til at komme væk og få slappet af og rigtig familiehygget. Det bliver Olivias første ferie og vi glæder os til at se, hvordan hun tager det - måske mest det at flyve. Vi valgte derfor at starte med en lille tur på 3 timer til Rhodos - vi ville nemlig gerne have været en tur til Dubai eller Thailand, men nok meget godt med en lille tur at starte på. Kan jo være, at hun bliver fuldstændig umulig og skriger hele vejen. Sådan har hun dog aldrig været, meeeeen man ved aldrig med de små spirervipper.

Mange af Jer har spurgt ind til, hvilke produkter vi bruger til Olivia og derfor tænkte jeg at snakke lidt om det i mandagens Mommy Monday post. Jeg er faktisk ikke så kritisk og prøver at sige til mig selv, at jeg virkelig ikke gider være hysterisk og fanatisk. Vi bruger produkter fra Sophie la Girafe fra Ollifant.dk, som jeg egentlig ikke ved alverden om, men som jeg aldrig har hørt noget dårligt om og som jo er et mærke, der har specialiseret i små børns hud og sundhed. Jeg har altid været sådan, at folk godt må have deres mening om, hvad man skal bruge eller ikke bruge og hvordan man gør ting og ikke gør ting. Men jeg gør det på min måde og det er den rigtige måde for os. Synes der er SÅ mange derude, der har anderledes meninger end en selv og så er man bare en dårlig mor osv osv. Det gider jeg ikke bruge min tid på - kender I det? Der er sikkert andre mødre derude, der kender til det. Man gør det på sin måde og man er nødt til at acceptere og respektere, at vi alle er forskellige, der gør det på hver vores måde at være mødre. Det skal der være plads til og så kan man have sin meninger og holdninger, men det gør ikke at man er en dårlig mor, hvis man ikke er ens på alle punkter. Fik bare lige lyst til at tage den med Jer, da jeg i går så Christianes Instasnap, hvor hun fortalte, at hun havde købt P20 solcreme til hendes søn også gik folk fuldstændig amok på hende, da det måtte hun bare ikke bruge osv osv. Det er altså Christianes helt egen beslutning og P20 er nok også indforstået med alt det en solcreme ikke må indeholde, når det nu er den variant, der er specielt til børn. Forstår godt, at hun til sidst bare sagde at hun vil bruge den og ikke snakke mere om det. Det er nok også derfor, at jeg ikke har interesse i at være mommy-blogger netop fordi der ikke er nogen, der skal fortælle mig, hvordan jeg skal agere som mor og hvad jeg absolut ikke må bruge eller gøre. Nå, ikke mere fra mommy Tina her - skulle lige have det ud af systemet. Ha ha.

Nu må jeg hellere komme tilbage til forberedelserne til på lørdag. Det bliver efterhånden et rimelig stort arrangement med MANGE (dejlige) gæster. Vi glæder os helt enormt og jeg glæder mig til at vise Jer billeder fra Olivias store dag. Er faktisk også en smule spændt/nervøs, måske fordi jeg aldrig har prøvet det før? Det er min datter - det er stadig så vildt at tænke på og jeg er bare SÅ stolt og lykkelig.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Such a busy week this week. Olivia's baptism is on this Saturday and there's still so much to do before the big day. We just order a trip to Rhodes after her baptism so we can be together and just relax after all these crazy busy weeks with work, our home and the preparations for the baptism. It'll be Olivia's very first trip besides our little trip to Geilo. We're very excited both of us and how she'll be. We picked a trip to Rhodes because we go there every year and it's a quick flight of 3 hours. We talked about a trip to Dubai or Thailand but I think it's good to start with a little trip so she can get used to it and we can see how she feel abut that.

A lot of you have asked me about the products I'm using for her and I love the products from Sophie la Girafe. I bought them on Ollifant.dk and I personally think they're the best products and so cute at the same time. I just think it's the best to follow your own opinions and not what other people tells you what to do. There're so many people that have other options and that's okay, but it's not okay to tell something that they're a bad mom for using this or that for her baby. I think that's one of the reasons why I'm not becoming a mommy blogger. I don't want people to tell me what to do and what not to. You feel me? I'm doing it my way and that's the right way for us and that's what counts. Haha, sorry about that - I just needed it out of my system.

I'll get back to the preparations for the big day on Saturday. I can't wait for you guys to see the pictures. I'm actually a little nervous of Olivia's big day. Maybe it's because it's my first time - throwing a baptism for my little baby girl. It's still so crazy to think about, but I'm beyond lucky and so thankful for everything and for this new title and life as Olivia's mom. I'm SO proud.

Likes

Comments