MOMMY MONDAY // MORNINGS

Bed, Auping Original (here) / Bed Linen, Auping / Black pillows, Auping (here) / Beige pillows, Auping (here)

Sponsored by Auping

Godmorgen piger. Seriøst, der er ikke noget bedre end at vågne op til smilet fra O - hun er bare altid glad og jeg elsker når vi rigtig kan ligge og morgenhygge i sengen. Hun sover faktisk i hendes egen seng ved min side, men når hun vågner omkring kl 5, kommer hun op til os og sover videre. Det elsker hun og så kan hun rigtig ligge med hendes fødder op af Patricks ryg, ha ha. Det er bare umuligt at få en dårlig start på morgenen, når man vågner mandag morgen til et kæmpe smil og en, der ligger og småsnakker med fødderne i vejret. Det kan kun give et kæmpe smil på læben. Det varmer sådan mit hjerte at se den følelse det giver hende at se hendes mor og far - tænk at jeg betyder så meget for hende. Det varmer mit hjerte.

Som mange af Jer nok ved, så fik vi ny seng fra Auping i forbindelse med vores indflytning i møllen og vi er simpelthen så glade for den. Det er sådan en seng, man savner når man er på ferie eller sover ude - kender I det? Nu er vores seng også lavet lige efter vores behov og vægt. Patricks madras er nemlig hård, da han gerne vil have en mere fast madras, som også passer efter hans vægt. Jeg er mere til en medium - er nemlig heller ikke til de helt bløde madrasser, da det bare kan give mig vildt ondt i ryggen. Begge madrasser er så sat sammen i en topmadras, så der ikke er en revne i midten, da det er det værste og især hvis man gerne vil ligge i ske eller have lille O liggende i midten. Begge madrasser er også det der hedder Vivo-madras, som altså er temperaturregulerende. Dvs. at den regulerer temperaturen, hvis du er for kold eller for varm - hvor fantastisk er det lige? Der er heller ikke noget værre end at svede, når man sover!

Her får I lige lidt mandags billeder fra i morges, da vi lige var stået op og Olivia stadig lå og puttede på sengen inden vi gik ned og lavede morgenmad. Jeg elsker bare den tid på morgenen, hvor solen lige er stået op og står ind igennem vinduet på 2. sal i møllen og lille O bare ligger der og smiler til en. Kender I følelsen?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Likes

Comments

Frederikkeegel