MØLLEN ER TIL SALG

Godmorgen på bloggen. Det her er en ret stor nyhed, som jeg har ville dele med jer længe. Vi er nemlig gået med tanken om at sælge møllen og prøve et nyt projekt. Der skal slet ikke være nogen tvivl om, at vi ELSKER møllen og har knoklet hårdt for at gøre den smuk de sidste 2 år, men nu skal vi videre til andre spændende projekter. Jeg tror faktisk, at det altid vil være sådan med mig og Patrick - vi kan ikke bare finde en bolig, der er nyrenoveret og indflytningsklar - vi vil have de huse med charme, hvor vi helt selv kan sætte vores præg. Og så tror jeg også det vil være svært at finde et hus, der kan leve op til den charme møllen jo har, men det finder vi ud af. Jeg har jo altid drømt om at finde en Patriciervilla - de er så vanvittigt smukke. Det ville være mit drømmehus at finde nu. Ovenover kan I se lidt billeder fra møllen - den kommende uge får vi en fotograf ud og skal skyde billeder til salgsannoncen hos mægleren. Måske møllen kunne være et hjem for dig?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

// Good morning girls. This is BIG NEWS. We have decided to try and put our house up for sale. We have been talking about trying out some other projects with a new house and now we are going to try it out. It's not because we don't LOVE our home, but we just wanted to try something else this time and we have been renovating this house for almost 2 years now. So now it's time for a new chapter. Maybe our house is would be something for you and your family?

APRILSNAR............

Vi ELSKER vores hjem og tænker ikke at flytte fra møllen lige nu i hvert fald. Ha ha. Var det en god aprilsnar? Og har I selv fundet nogle gode pranks frem til i dag? Kom endelig med gode idéer til pranks på familien.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// APRIL FOOLS.............
I mean, we LOVE our home and we won't sale it just yet. Maybe someday. Ha ha. Was it a good April fools for you guys? Maybe you have some good ones ready for the family? Would love to hear yours.

Likes

Comments

frurosendahl
frurosendahl,
Haaha jeg var lige ved at tro på det xD Men hold op hvor ser det flot ud! 😊
nouw.com/frurosendahl
Camillia
Camillia,
Ej, haha! troede på det😂 er faldet for alle de aprilsnar jeg har læst i dag😂
nouw.com/camillia
SecretLioness
SecretLioness,
Fina bilder 😊
nouw.com/secretlioness