MODELKONTRAKT

Jeg har ville fortælle jer det SÅ længe nu, men har ville vente til billederne var klar, så i kunne se dem samtidigt. Jeg blev for noget tid siden kontaktet af modelbureauet Le Management, da de rigtig gerne ville have, at jeg blev model hos dem. Først tænkte jeg bare, "Jamen jeg er jo ikke høj nok, så når de finder ud af, at jeg kun er 169-170, så gider de da ikke bruge mig." Sådan har det nemlig været med alle de andre bureauer og derfor har jeg aldrig rigtig gjort mere ud af det. Men da jeg så hørte, at de var ligeglade med min højde, blev jeg så lettet og kunne slet ikke vente med at komme igang. Henrik Adamsen var fotografen, der skød billederne til hjemmesiden og jeg er så glad for resultatet af dem. Hvad synes i? I kan se min profil på siden lige her.

Likes

Comments

Satina Wandel,
Virkelig flotte billeder! Er især vild med det sidste. Har selv haft samme "problem" med mine 171 cm, så er man LIGE under. Så irriterende... Men fedt, at de gerne ville ha' dig "alligevel"! <3 http://satinawandel.dk
satinawandel.dk
Sanne,
Tillykke! Hvor er det bare nogle flotte billeder :-)
www.sannenoerbjerg.dk
Marie,
Ej hvor er det nogle flotte, flotte billeder! Er især vild med nr. 2 og så de to billeder af dit ansigt. Du har noget fjollet og lystigt over dig på de to billeder. Herligt! :D
www.lilleogvaagen.dk
Jannie D
,
Hej søde Tina Maria. Er så glad på dine vegne <3 super fedt og kanon gode billeder!
Ida
,
Hold da op, hvor er de billeder gode. WAUW :) - hvor er din flotte blå blonde bh fra og undertøjssættet på de nederste billeder ?
Nicoline
,
Hvis bare man var helt så køn som dig :) Ej det nogle virkelig gode billeder!
MODETENDENSER,
Stort tillykke! Bilederne er super, superfine!! http://modetendenser.dk
modetendenser.dk
ml
,
Flotte billeder! Og hvor velfortjent:) Du er så smuk! Jeg kiggede på din profil og nogle andre, og blev faktisk lidt glad for at se jeres mål - jeg har et meget forvirrende kropsbillede af mig selv, men kunne se, at jeg ikke er mange cm fra dine og nogle af de andres kropsmål:)
Lena,
Du er simpelthen så utrolig smuk..!!!
Www.haarfin.dk