MMM...

Jakke: Vero Moda / Halstørklæde: Moxy Copenhagen / Solbriller: Ray Ban

Hej dejlige læsere. UNDSKYLD fordi jeg ikke har blogget de sidste par dage - jeg har haft fri og har virkelig haft brug for at nyde min fridag uden noget som helst, hvilket har været rigtig dejligt. Jeg har dog savnet jer og bloggen, så nu kommer der lige et sent indlæg, hehe. Min kæreste og jeg har de seneste par dage siddet og kigget på rejse, da vi jo skal rejse i starten af juni, men det er søreme svært at finde den helt perfekte rejse. Vi ender nok med at tage til Rhodos, hvor vi også var sidste år, eftersom det simpelthen var den bedste ferie. I går var vi faktisk lige ude og nyde det skønne danske vejr, hvor vi fik os en is, men som i kan se, var solen desværre gået ned bag husene og blæsten var for alvor taget til, så jeg endte med at få soft ice i hele håret og på mit nye halstørklæde, hehe.

Likes

Comments

Mille
,
Hvor er din neglelak fra? Leder som en sindsyg efter den farve!!!! :)
Frederikke
,
Hej Tina Maria :) Dejligt igen igen at se Valdemar stortrives hos jer, og hvor er han blevet en fin miniudgave af hans mor og halvbror. Vi er alle lidt nysgerrige for, at vide hvor meget han vejer, så vi kan sammenligne dem, da hans halvsøskende vejer 1,2 og 2,2 og de bliver ikke større. Mvh. Frederikke :)
Josephine
,
Årh, lille Valdemar ser sød ud! :-)
Mie
,
Helt forståeligt med dine fridage :-) har savnet dine indlæg :-) godt at der nu kommer nogle flere Kys fra Mie
Pernille
,
Lækker solbrille :) - Ved du hvad modellen hedder?
Mette
,
Hvilken model er din solbrille fra RayBan? :-)
Monica Thorsager
,
Åh får helt lyst til sådan en is nu altså :-( http://mmonicamichela.blogspot.com/
Anna
,
Hej Tina Maria Du har sikkert tralvt men det kunne være vildt fedt hvis du ville lave en video hvor du viser hvordan du lægger din makeup hvis du ikke har tid til det er det okay knus❤
Stine,
Hej Tina Hvilket kamera bruger du? hilsen Stine
www.lavenderbyme.blogspot.com
Natty
,
Hej. Vil også gerne vide, hvilken neglelak det er. :)