MISS GLOSSY

Jeg har i samarbejde med L'Oréal skulle finde en hårfarve, jeg godt kunne tænke mig og i går fik jeg så min mor til at farve mit hår denne lyse farve. Den minder meget om den, jeg i forvejen havde, men synes den er super fin og trængte også til at få farvet bunden godt og grundigt, hehe. Jeg brugte Casting Créme Gloss hårfarven nr. 910 "Iced Blonde" og har nu helt lyst, glansfuldt og duftende hår. Mmm... Det er faktisk sådan, at L'Oréal har lavet en kampagne i forbindelse med Miss Glossy hårfarverne - der er nemlig en Miss Glossy-pige, der skal kåret og i den forbindelse, kommer der en konkurrence på bloggen i morgen, hvor i altså kan tilmelde jer, så STAY TUNED! I vil ikke gå glip af denne. God lørdag derude.
  Sponsoreret af L'Oréal

Likes

Comments

MODETENDENSER,
Virkelig fin hårfarve! xx http://modetendenser.dk
modetendenser.dk
Elina
,
Åååh den farve klæder dig super godt! Jeg vil selv super gerne prøve deres hårfarve.. jeg har allerede tilmeldt mig konkurrencen, jeg er bare ikke glad for konkurrencer der kræver de såkaldte "likes".. Men her er jeg: http://www.missglossy.dk/profile/4726
Ewa,
Super fed farve, som passer til din hud teint!
ewa.bloggersdelight.dk/
Camilla
,
Hej smukke Tina Maria! Farvede du hele håret eller kun striber? :-)
louise
,
Flot hår og hårfarve! har du extensions? hvis ja, hvor får du påsat håret?
Cecilie
,
Hvad bruger du til at tage billeder af dig selv, og til at redigere dem? Hvad bruger du til at redigere dine billeder på instagram?