MINNETONKA

Minnetonka til 1600,- Find dem HER!

Mmm, jeg har endelig fundet den perfekte vinterstøvle - jeg sagde til min kæreste forleden, at jeg ville finde en vinterstøvle, som skulle føles som om, man havde sutsko på og at jeg ville have det dejlig varmt i fødderne, når jeg til vinter går ture med Valde. Jeg har tidligere vist jer disse Minnetonka's fra Boozt.com. Nu fik jeg dem bestilt og jeg ELSKER dem. Har aldrig taget en så god beslutning mht. vinterstøvler. Jeg hoppede i dem her i morges og havde dem på i skole og det var virkelig som om jeg havde sutsko på hele dagen, så lækkert. Jeg er nemlig en pige, der altid fryser om fødderne, så de er perfekte til mig. Jeg synes tit at bamsestøvler godt kan komme til at se lidt slidte ud og nogle formår også at gå lidt skævt på dem. Synes disse fra Minnetonka ser virkelig fine ud - meget Pocahontas inspireret og så er sålen lavet af gummi, hvilket er enormt praktisk! De er virkelig et musthave her til vinteren.

Sponsoreret indlæg

 

Likes

Comments

Anita
,
Hej :) Er de normale i str.?
Tina Maria
,
De er helt normale i str - så perfekte!! :-)
Julie
,
Hej :-) Hvor er billederne i baggrunden fra?
cille
,
hmm synes ellers ikke de er din stil. og jeg bryder mig heller ikke om dem, de minder nemlig alt for meget om bamsestøvler.. Jeg synes lidt det virker som "et tvunget indlæg" fordi du har fået dem gratis.. Det er der så mange bloggere der gør, med items de slet ikke vil gå med/bryder sig rigtig om. sådan er jeg sikker på det også bliver med dine sko, og de ender nok på dit næste tøjsalg. Synes du skal sørge for kun at skrive om det der virkelig er dig og ikke bare fordi du får noget gratis.
Tina Maria
,
Det skal lige siges, at jeg SELV vælger, hvad der skal på bloggen. Der er ingen "tvungne" indlæg her. Og jo, lige disse støvler er faktisk mig - der er stor forskel på forskellige bamsestøvler. Så nej, de ender ikke på mit næste tøjsalg - jeg har valgt dem, fordi de er perfekte og praktiske til vinteren. Og fordi de er MIG.
Frederikke
,
Hej tina maria, vil bare lige høre om du har fået solgt din Brian lichténberg sweater? Da jeg har skrevet en email til dig.