MILI PARKA

Parka, Melange de Luxe / Leather jacket, North Copenhagen / Knit dress, Nly Trend (here)
Boots, Zara (similar) / Bag, Louis Vuitton / Shades, Céline

Tænk at det allerede er nytårsaften i morgen - synes virkelig at de sidste par måneder af fløjet afsted og har helt svært ved at tro, at jeg lige er 8 måneder gravid nu. Hun kommer indenfor en måned! Forleden var P og jeg inde i byen og hygge lidt. Vi havde aftalt at kigge lidt i butikker og tage ud og spise noget lækkert, så jeg havde rigtig gjort mig fin. Han sagde, at vi bare lige skulle forbi et af vores vennepar inde i byen, da han skulle aflevere sin mobil, så den kunne blive repareret imens vi var ude og spise. Da vi kommer derhen og jeg banker på døren, så står alle mine veninder der og råber "SURPRISE" med balloner og lyserødt tema over det hele. Dér går det op for mig, at P og mine veninder havde aftalt at jeg skulle tro, at vi skulle derhen for at aflevere en mobil, så jeg ikke fandt ud af, at de havde gjort klar til min baby shower. Jeg begyndte selvfølgelig at græde med det samme - blev simpelthen så rørt og især fordi jeg jo var indlagt i 10 dage og ikke troede, at det var muligt at nå en baby shower. Pigerne har filmet mig, da de åbner døren, så den vil jeg selvfølgelig smide op her en af dagene.

Jeg havde dette outfit på - det var så rart at have noget fint tøj på igen efter alt det joggingtøj og hospitalstøj, haha. Denne lange strik fra Nelly.com er simpelthen så god og behagelig og især, når man har en voksende mave og ikke rigtig kan passe ens bukser længere. Jeg synes faktisk, at Nelly.com er super gode til at have mange lange strik som bare sidder rigtig flot - også når man ikke er gravid. Jeg har i hvert fald efterhånden en hel del og også i forskellige farver. Hvad synes I om outfittet?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// I can't believe it's already New Year's Eve tomorrow. I really think that the past few months have gone by so fast, it's so crazy. I'm 8 months pregnant now - she'll be here in a month! Earlier this week P and I went shopping in Copenhagen. He had to deliver his phone at our friends because it's broken. When we got to their apartment and I knocked on the door all my girlfriends were there yelling "SURPRISE". It suddenly hit me that P had been talking to the girls and arranged my baby shower with them. Of course I started to cry - it really meant everything to me, especially because i didn't think they would do it after I got hospitalized. The girls filmed me when I got the surprise, so I'll show you guys the video on the blog soon.

I was wearing this outfit - it's so nice to finally have normal clothes on again after weeks and weeks in bed. The long knit is from Nelly.com and is so comfortable to wear - especially when you're having a growing baby bump. I actually think that Nelly.com has a lot of great items similar to this one and I really have a lot of them in different colors. What do you guys think of this look?

Indlæg lavet i samarbejde med Nelly.com

Likes

Comments

Kristen Robin,
I don't normally gravitate toward camo print, but i love it on this coat!www.kristenskouture.com | luxury. fashion. lifestyle.
.
www.kristenskouture.com
Itsmypassions
Itsmypassions,
Vildt fed parka! 😊
nouw.com/itsmypassions
Tinamarias
Tinamarias ,
Tusind tak! 😊
nouw.com/tinamarias
Sara Bjerregaard
,
Hey Tina Maria!!! Jeg er helt forelsket i dine solbriller, hvad hedder modellen??
Og gud hvor er jeg glad for at du nåede at få et baby shower! Jeg skal selv være faster her til Februar, det var så fantastik da hele familien var smalet for at lave et baby shower for min brors kæreste! Held og lykke med babyen, når den kommer!
Knus!
Tinamarias
Tinamarias ,
Hej Sara. Mener at de hedder New Audrey og er i farven Olive. <3 Tusind tak!
nouw.com/tinamarias
Stephanie
,
Godt at du fik nået din babyshower.🎉 Din kjole er så fin og er selv gravid så ville høre om størrelsen. Er normalt en small, men hvad siger du. Venter tvillinger så bliver nok utrolig stor☺️
Anna
,
Hej Tina Maria. Er du interesseret i at sælge din parka:-)?