MEET OUR LITTLE BABY

Jeg har længe ville smide billederne op på bloggen, så I kunne se den lille spirrevip, jeg har inde i maven. Det er virkelig sjovt at se på de 3D billeder, hvor man rigtig kan se et lille bitte menneske og som er en lille blanding af mig og P. Det er simpelthen så sjovt at mærke de bittesmå spark og når baby vender sig rundt i maven. P har flere gange kunne mærke sparkene udenpå maven, hvilket jo også en rigtig hyggeligt for ham, da han ikke kunne mærke dem i starten. Der er nogle der har spurgt, hvor jeg bliver scannet henne og jeg har valgt at blive scanning inde i København hos Ultralydklinikken for Gravide. De er super søde derinde og det er altid en fornøjelse at få scannet maven og se den lille derinde. De tilbyder også en test, der hedder Harmony Test og den er der nok delte meninger om, om de vil have foretaget, da svarene næsten er 100% og i sjældne tilfælde kan være dårligt. Den viser nemlig meget tydeligere, om dit barn har Downs Syndrom, men også to andre kromosomfejl, som desværre gør, at barnet ikke lever længe efter fødslen pga disse fejl.

P og jeg var begge enige om, da vi så at de tilbød det, at det var noget vi gerne ville have foretaget. Selvfølgelig er man nervøs og ventetiden på en uge kan være ulidelig, men til gengæld får man et svar, som for mit vedkommende var det, jeg havde brug for. Det er jo ikke alle, der har brug for det og det er skam også helt fair. Jeg synes bare, at det er rart at privatklinikker som dem kan tage sådanne test, som hospitalerne ikke tilbyder. Det koster lidt, men for nogle er det alle pengene værd, da det giver et klart svar og kan give mere ro i sindet. Mit svar var rigtig flot og jeg kunne ånde lettet op, da de ringede. Pyha, må da indrømme at jeg havde hjertebanken og svedige håndflader, men er lettet over, at alt så flot ud og det gav mig også mere ro på. Der er rigtig mange af Jer, der er super nysgerrige på kønnet - holder det dog stadig hemmeligt lidt endnu. Hvad tror I, at det er? Dreng eller pige?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// I've been wanting to show you guys these pictures for a while now, so I thought it was about time to make a little post about them. It's so funny to see the pictures and this little cute face - especially when I can feel the small kicks everyday now. P can also feel the small kicks on the outside now which he really loves, especially because he couldn't feel them in the start like I could. It's seriously so funny to see these 3D pictures where it's so clearly that it's a tiny human living inside of me and looking so cute with that little face. Many of you really want to know the sex of the baby but we're still keeping it a secret for now. What do you guys think it is? Boy or a girl?

Likes

Comments

Maya
,
Jeg tror det er en dreng - glæder mig til at følge jer og baby i fremtiden <33
Lisbeth
,
Hold nu op, baby ligner din lillebror. Ham som plejer at tage dine billeder. <3
satinawandel
satinawandel,
Jeg har hele tiden troet på en pige, men på et af de nederste billeder synes jeg godt nok, at det ligner en dreng 😊
nouw.com/satinawandel
lifebyline
lifebyline,
iiiih det bliver en rigtig lille lækkermås der snart kommer ud til jer !
nouw.com/lifebyline
Pernille
,
Egentligt har jeg hele tiden tænkt pige, men nu hvor jeg ser billederne, er jeg mest på dreng 😊 Uanset hvad er det et mirakel, der venter jer <3

Knus Pernille, 38+3
Emilia
,
Jeg syntes at det ligner en dreng! 😊
Marina
,
Jeg er sikker på at det bliver en lille dreng 💙
merimuminovic
merimuminovic,
soo cute!!! 😊)
nouw.com/merimuminovic
Heidi
,
Hvis nu harmonitesten havde vist en kromosom fejl, fx downs - ville I så have beholdt barnet?
Maria
,
Kære Tina Maria,
Følger du også tilbuddene, som man får fra det offentlige? Jeg tænker her på nakkefoldsscanningen og misdannelsesscanningen, eller bliver du udelukkende scannet hos Ultralydsklinikken?
Er der en speciel årsag til, at du valgte Harmony Testen? Har det været indikationer på, at I havde større risiko for at få et barn med kromosom-fejl?
KH