MAYBELLINE "THE NUDES" SHOOT

Endelig kan jeg afsløre det for Jer! Shootet jeg var i Helsinki for at lave, var nemlig ikke et "nude shoot", men et shoot for Maybellines nye og lækre nude palette - The Nudes. (I kan se "behind the scenes"-billeder samt video her og her) Det var et shoot jeg virkelig havde set frem til og har sådan glædet mig til at vise Jer det færdige resultat af billederne. Jeg havde looket "Sandy Nude", som virkelig bare er mig fuldstændig. Jeg ELSKER det look - naturligt, varmt og elegant, hvilket lige er mig. Det er både et look, jeg kunne finde på at have til hverdag, men også et look, der ville være perfekt til byen.

Nude paletten har 12 forskellige farver, som man kan lege med, og jeg er allerede så afhængig af den, at jeg bruger den hver evig eneste dag. Jeg vil også komme til at lave en makeup-tutorial, hvor jeg viser, hvilke farver jeg personligt elsker i paletten. Hvad synes I om looket og skal I eje den lækre palette?

// The shoot I did in Helsinki was not a nude shoot, but a shoot for the new "The Nudes" palette from Maybelline New York. If you want to see "behind the scenes" pictures and videos from the shoot (click here and here) I had the look "Sandy Nude" - which is my favorite look! It is a classic and natural look that fits every occasion.

"The Nudes" palette from Maybelline New York has 12 different colors and I am already so in love with it - I use it everyday! I will also be making a tutorial where I will show you my everyday-look by this palette. What do you think of this look? Do you need this new palette?

Sponsoreret af Maybelline New York

Likes

Comments

Samantha,
Så smuk *hjerteøjne* Paletten ser lækker ud :)
samanthanegado.bloggersdelight.dk