MAXFACTOR CHALLENGE: 1940's

Så er vi kommet ind i en ny måned og det betyder et nyt årti, hvor jeg skal genskabe endnu et look med Max Factor bloggerchallenge. Denne gang er vi tilbage i 1940'erne, hvor håret var pænt opsat - enten bare klassisk opsat, eller med et fald af krøller og så selvfølgelig masser af røde læber og dertil røde negle. Dengang var der meget fokus på øjenvipperne, læber og negle, hvilket jeg har prøvet at genskabe i dette look. Det tog mig godt nok lidt tid at få håret sat rigtigt, da jeg slet ikke er vant til at have håret oppe på den måde, men det gik. Hehe.

Jeg startede med at ligge en foundation, så der var lagt en bund. Derefter påførte jeg pudder i T-zonen, hvor jeg tit ender med at blive fedtet. Så brugte jeg en blush til kinderne, som fremhævede kindbenene og samtidigt gav den lækre glød til ansigtet. Efter det tog jeg en lys og en mørk øjenskygge og lagde ovenpå øjenlåget med den lyse øjenskygge nederest. Så sluttede jeg af med en masse mascara og eftersom der var fokus på øjenvipperne i 40'erne, så skulle den ikke have for lidt. Prikken over i'et er selvfølgelig den røde læbestift, samt de røde negle. I kan inde på Max Factors facebookside, følge med i denne bloggerchallenge og I kan også stemme på, hvilke looks der er bedst til årtiet - HER.

Sponsoreret af Max Factor Danmark

Likes

Comments

Camilla K.
,
For fanden (ja, undskyld jeg bander på din fine blog!), hvor er du altså bare smuk. Jeg forstår godt, at du er blevet model. Og nu hvor jeg tog mit selv i at blive betaget af dit smukke ydre, så sendte jeg selvfølgelig også en stemme i din retning på Max Factor challenge. ;) Selv håret spiller max! Rigtig god aften til dig.
kristina
,
Hvor er din trøje fra? :)
Tine
,
Hvad hedder den læbestift, som du har på? Den er fin!