MAX FACTOR CHALLENGE

Jeg er i samarbejde med Max Factor gået igang med en super fed "Makeup Challenge" de næste mange måneder. Max Factor har nemlig 100 års jubilæum og i den forbindelse skal de 100 år hyldes med lækre looks gennem årtierne. Hver måned kommer der et look fra et af årtierne og i dag er vi i 1960'erne, hvor jeg er blevet inspireret af min mormor, da jeg fandt hendes meget fine hat fra dengang frem, samt fandt mine egne perler frem og så igang med den smukke makeup. Jeg elsker virkelig tiden dengang - flotte læbestifter og smukke og sexede hatte, mmm... Gid det stadig var normalt at gå i byen sådan, haha. Makeuppen er meget enkel, elegant og klassisk - synes faktisk, at resultatet blev rigtig flot. Hvad synes i? Alle looks fra årtierne kommer op på Max Factors facebookside lige HER og der kan i følge med i alle de kommende looks. Bloggeren Johanne Kohlmetz er også en af pigerne, der deltager i det, så det bliver virkelig sjovt at følge med i vores looks de kommende måneder. Her kan i se, hvad jeg brugte af makeup til looket:

1. Loose Powder / 2. Colour Elixir: nr. 715 / 3. Flawless blush: nr. 221 / 4. Glossfinity: nr. 85 5. 2000 Calorie: black / 6. Glide & Define: black / 7. Whipped Creme: nr. 40 / 8. Brushes / 9. Wild Shadow Pots: Auburn Envy

Jeg startede med at tage foundation i ansigtet og derefter påførte jeg en lys pudder og en smule lyserød blush på kinderne. Bagefter lagde jeg lysebrun øjenskygge på øjenlågene og derefter kørte jeg en sort våd eyeliner lige over øjenvipperne og lidt længere ud, end man vil gøre i dag. Det giver en super fin cat-eye-effekt og giver mere fokus på øjenene. Da den våde eyeliner var tør, lagde jeg en sort mascara og sluttede af med en rød læbestift på læberne - helst en, der holder læberne matte, men det er selvfølgelig en smagssag. Det var ikke kun rød læbestift, man gik meget med dengang, man gik også enormt meget med nude/lyserøde farver på læberne, men min inspiration er fra min mormor og der var det altid den klassiske røde farve, der dominerede. Inden looket var helt færdig, lagde jeg en rød neglelak, der passede til læbestiften. VOILA!

Sponsoreret af Max Factor Danmark

Likes

Comments

Amy Dyrholm,
Ej hvor lyder det bare fedt! Du gør det virkelig godt Tina - smukt! :)
www.amydyrholm.dk
Nicoline
,
glæder mig til at se flere flotte looks gennem tiderne:)
MODETENDENSER,
Wow, hvor er du bare vanvittigt smuk! Det er virkelig et smukt look : ) http://modetendenser.dk
modetendenser.dk
Mikala
,
Wow det er virkelig et flot look!! Hvor er øreringene fra? :-)
Tina Maria
,
Øreringene er fra Jane Kønig :-)
Tina Maria
,
Ih, tusind tak :-)
Tina Maria
,
Hehe, tusind tak - det var noget af en udfordring :-)
Tina Maria
,
Ih, tusind tak for de søde ord :-)
Hedvig,
Du är så snygg!
heddii.se
mosse
,
hvor kan man købe børste sættet? :)