MAX FACTOR CHALLENGE: 1970

Så piger, så er vi nået til vejs ende i denne skønne blogger-challenge i samarbejde med Max Factor. Johanne, Rikke og jeg har nu gennemgået årtierne og deres makeup-trends igennem tiderne. Det har virkelig været sjovt at prøve alle de forskellige looks og jeg må sige, at denne er min favorit, men det er nok også fordi, at den minder meget om min egen hverdagsmakeup. 70'erne var nemlig meget fokuseret på det naturlige, med masser af bronzer på kindbenene - det er desværre en smule svært at se på mine billeder, da lyset var ret skarpt, men jeg kan forsikre jer om, at jeg havde MASSER af bronzer på, hehe. Jeg håber, at I syntes det har været en fornøjelse at følge med igennem årtierne og se vores versioner af de forskellige looks. Følg med på Max Factors facebookside, hvor I kan stemme på, hvem der har lavet det bedste 70'er look. God dag alle sammen.

Sponsoreret af Max Factor Danmark

Likes

Comments

Louise Rabæk
,
Hey Tina Maria. Du har sådan nogle flotte øjenvipper, hvor har du købt din mascara?
MODETENDENSER,
Det naturlige look klæder dig også rigtig godt! http://modetendenser.dk
modetendenser.dk
Sarah
,
Hvilke redigering/redigeringsprogram bruger du til disse fine billeder? :-)
Tine
,
Hej Tina Maria. Jeg synes din hårfarve her er virkelig flot, og vil høre dig, hvilken farve du har her, og om du får det farvet hos frisøren? :blush:
Tina Maria
,
Hej Tine. Jeg ved faktisk ikke så meget om hårfarven, men min frisør hedder Daniella Dif og arbejder i Palma Salon inde på Nyøstergade i København, du kan evt ringe og snakke hårfarve med hende? :-)