MAX FACTOR - MAKEUP TUTORIAL

Ingen kategori

Jeg har glædet mig SÅ meget til at dele det her med Jer og endelig kan jeg vise Jer videoen og de flotte billeder, som vi skød oppe i Stockholm for noget tid siden. Jeg er nemlig blevet ambassadør for Max Factor og i samarbejde med ELLE, vil der komme forskellige og smukke looks i ELLE, på ELLEs hjemmeside, samt tutorials af de forskellige looks her på bloggen. Jeg var så heldig at møde den meget dygtige makeup-artist, Mina Ingerslev, som arbejder hos Max Factor og jeg havde sådan glædet mig til hun skulle kreere smukke looks på mig og lære mig gode tips, som jeg selv kan bruge derhjemme foran spejlet.
Det første look I kommer til at se er det look, der hedder "Luxe Lips", som Mina laver på mig i denne tutorial og jeg vil i løbet af næste uge vise Jer min version af looket, hvor jeg selv laver det derhjemme. Jeg er så vild med det her look, da det er meget sommerligt og boheme-agtigt. Jeg elsker, at det hele bare passer godt sammen - både makeuppen og håret, men også den mønstrede kimono, der lige fuldender hele looket. Jeg blev også enormt overrasket over de gode råd, jeg fik af Mina imens jeg sad i stolen, for jeg har altid elsket makeup og har egentlig altid troet, at jeg havde forstand på det. Hmm, ikke helt! Jeg har nemlig aldrig brugt concealer og foundation, men da Mina brugte de nye produkter på mig, var jeg solgt og det er ikke noget, jeg bare siger! Jeg siger det helt bundærligt og fordi jeg virkelig mener det. Den nye foundation, der hedder Miracle Match er virkelig vanvittig! Den ligger så flot på huden, den gør ikke huden fedtet og skinnende og så dufter den bare skønt af mandler og marcipan! Mmm! Her kan I se videoen:

https://youtu.be/BcErcl6Q79I

Jeg er rigtig stolt af, at jeg er en del af et så fedt projekt med skønne mennesker og jeg glæder mig sådan til I skal følge med i alle de forskellige looks og lækre tutorials her på bloggen. Hvad synes I om dette look? I kan se de produkter vi brugte til "Luxe Lips" under billedet.

/ 1. Miracle Match Foundation / 2. Masterpiece Precision Eyeshadow, Pearl Beige / 3. Smokey Eye Drama Kit, Sumptuous Gold / 4. Bronzing Powder / 5. Colour Elixir Lip Gloss, Echanted Coral / 6. Colour X-pert Waterproof Eyeliner / 7. False Lash Effect Velvet Volume Mascara / 8. Mastertouch Concealer / 9. Colour Elixir Lipstick, Intensly Coral / 10. Colour Elixir Lipstick, Magenta Divine

Indlægget er lavet i samarbejde med Max Factor

Likes

Comments

Tina Maria
Tina Maria,
Hej Mette. Den er bare fra Zara :-)
Olivia
Olivia,
Hej Tina Maria Hvor er din fine kimono fra? :)
Write a comment...
IP: 82.99.3.229