MAX FACTOR - MAKEUP TUTORIAL

Jeg har glædet mig SÅ meget til at dele det her med Jer og endelig kan jeg vise Jer videoen og de flotte billeder, som vi skød oppe i Stockholm for noget tid siden. Jeg er nemlig blevet ambassadør for Max Factor og i samarbejde med ELLE, vil der komme forskellige og smukke looks i ELLE, på ELLEs hjemmeside, samt tutorials af de forskellige looks her på bloggen. Jeg var så heldig at møde den meget dygtige makeup-artist, Mina Ingerslev, som arbejder hos Max Factor og jeg havde sådan glædet mig til hun skulle kreere smukke looks på mig og lære mig gode tips, som jeg selv kan bruge derhjemme foran spejlet.
/ 1. Miracle Match Foundation / 2. Masterpiece Precision Eyeshadow, Pearl Beige / 3. Smokey Eye Drama Kit, Sumptuous Gold / 4. Bronzing Powder / 5. Colour Elixir Lip Gloss, Echanted Coral / 6. Colour X-pert Waterproof Eyeliner / 7. False Lash Effect Velvet Volume Mascara / 8. Mastertouch Concealer / 9. Colour Elixir Lipstick, Intensly Coral / 10. Colour Elixir Lipstick, Magenta Divine

Indlægget er lavet i samarbejde med Max Factor

Likes

Comments

Signe
,
Det ser Såå flot ud. Det klæder dig at have håret halvt opsat som på billedet. Hvor din kimono forresten fra? Knus
Laura
,
Hvor er din kimono fra?
Sabrina
,
Hej Smukkeste Tina-Maria Hvor er det fedt for dig du har fået denne oplevelse, er dybt misundelig Hvad er det hun bruger før foundation?
Sandra
,
Hvor og hvornår forhandles foundationen?:-)
Tina Maria
,
Du burde kunne finde dem nu i Matas og andre, der forhandler Max Factor ;-)
Tina Maria
,
Hej Sabrina :-) Tusind tak! Hun bruger en primer, som du kan finde i Matas. Den er hvid og er fra Max Factor - nem at finde! ;-)
Mette
,
Så flot makeup ;-) Hvad er det for en lækker basic t-shirt du har på ?
Mette
,
Hvad er det for en slags pensel hun bruger til foundation? :-)
Tina Maria
,
Hej Mette. Den er bare fra Zara :-)
Olivia
,
Hej Tina Maria Hvor er din fine kimono fra? :)