LOVETAG

Heeej på bloggen. Puha, en travl weekend - ligger her i sengen og er gået helt død, hehe. Min kæreste er helt sølle i dag, efter hans fødselsdag for drengene i går, hehe. Godt han har mig til at lave lækker brunch til ham, nu er jeg så selv gået død. I går lavede jeg en masse mad klar til fødselsdagen og derefter havde jeg arrangeret, at vi skulle et par timer ind i Samadhi Spa og slappe heeeeelt af med god massage og spa, mmm... Dog er jeg helt øm i ryg og nakke i dag, eftersom jeg har haft så mange spændninger, så er de helt ømme i dag efter der er blevet taget godt fat om dem, men de skal jo væk. Så i dag står den bare på hygge i sengen med stearinlys, tv og lækker frugt, mums!

Jeg har længe været forelsket i Jane Kønigs fine lovetag halskæder og har vendt og drejet den, for at finde ud af, hvilken farve kæden skulle være. Det blev den sølv, da jeg efterhånden har en masse sølvsmykker, men ingen kæde, så det ville være perfekt at have en kæde, der passede. Hvad synes i om den? Håber i får en dejlig søndag derude - udnyt at vejret er noget lort, så i bare kan dovne den og have god samvittighed, hehe.

 

Likes

Comments

René Najmi,
Det lyder til at I får en hyggelig søndag:)
www.renenajmi.com
Karina,
Hvor er det bare fint :)
www.karina-blog.dk/
Carina Jensen
,
Hej Tina Maria. Hvilken slags sølv har du valgt til din flotte kæde? Og er det mini love tag eller bare love tag du har valgt til bogstaverne? De er vildt flotte :-)
Kat
,
Jeg har halskæden i guld og er sååå glad for den!
Mie
,
Hej Tina Maria. Hvad er længden på din lovetag halskæde? :-) den er super fin og efter at ha set din bliver jeg nødt til også at eje en med mig og min kærestes initialer :-) Tak for en god blog!
Pernille
,
Hej Tina Maria. Jeg overvejer at få mig et lovetag, men jeg hørt lidt om at kæden kan være ret irriterende. Er det noget du har oplevet? Tak for en god blog! Knus fra Pernille