LOUIS NIELSEN - BRUUNS BAZAAR

Bruuns Bazaar har dette år lanceret en brillekollektion som kun forhandles hos Louis Nielsen. Og det er altså mega fede briller, som stort set alle har råd til. Du behøver ikke gå ud og bruge flere tusinde kr på briller mere. Bruuns Bazaar har hele 24 brillestel du kan vælge og vrage imellem og finde netop din favorit til en virkelig god pris. Lige nu får du 2 for 1 pris - nemlig 1495,- Det skal nemlig ikke være flovt at gå med briller, når det kan være en del af dit outfit.

Og som jeg jo har fortalt jer, så er det tid til at i skal se et lille glimt af det sæt, som vi har valgt at tage på til photoshootet på torsdag. Jeg har faktisk ikke heeeelt besluttet mig endnu, men kan afsløre at det bliver print, print og print. Det hele er så fint, så jeg må lige gå og tænke lidt. Må indrømme, at jeg hælder meget til et bestemt, men det må i vente med at se til på torsdag, hehe. Det bliver super spændende og er oppe imod nogle rigtig gode bloggere, så nu må vi se. Det er faktisk sådan, at i kan komme og se photoshootet, hvis i har lyst. Det foregår inde i Louis Nielsen på Købmagergade fra kl 15-18, hvor de forskellige bloggere med par vil være til stede og skal så have taget photoshoot til konkurrencen. Jeg er mega spændt og har allerede kriller i maven, haha. Brillerne som Patrick og jeg har valgt er dem øverst på billedet - mine er de fine mønstrede briller og Patricks er de matte brune - så fede. Plejer faktisk at hade mig selv med briller på, men synes faktisk at jeg ser ret godt ud med de her briller på - ville slet ikke have noget imod at gå med dem til daglig. De er virkelig fine. Håber virkelig at i kommer forbi og siger hej på torsdag, kunne være rigtig hyggeligt - så kan i også se vores endelige sæt og se de forskellige shoots. God søndag til jer alle derude.

 

Sponsoreret

Likes

Comments

Sofie
,
Hej. Har altid virkelig elsket din blog og synes du som menneske er ret inspirerende, men her på det sidste er din blog virkelig blevet kedelig! Der er kun sponsorerede indlæg hvilket vi ikke kan få særlig meget ud af da du jo får tingene gratis så du er ligesom tvunget til at sige at du godt kan lide produktet. Det er jo også fint engang i mellem, men din blog er virkelig upersonlig. Tror desværre du lige har mistet en læser herfra. :(
Tina Maria
,
Hej Sofie. Det er jeg ked af at høre. De sponsorerede indlæg vil altid være hos en blogger - nogle gange er der lidt flere sponsoreret indlæg end andre gange og så kan det godt virkelig en smule upersonligt. Det forstår jeg godt. Men jeg godkender kun sponsoreret indlæg, som jeg kan stå inde for og som jeg tænker kunne være fedt at have med på bloggen. Så faktisk er det ikke upersonligt eller tvunget for mit vedkommende. Prøver virkelig at opfylde mine læsers ønsker.