LONDON

Jacket, Meotine / Dress, Pulz Jeans / Belt, Vintage / Shoes, Isabel Marant Bag, Malene Birger / Shades, Bottega Veneta / Necklace, Boas / Rings, Pernille Corydon and Jane Jønig

SÅ er det ved at være tid. I morgen flytter jeg til London!! Tænk at der allerede er gået 7 måneder og det nu er blevet min tur til at flytte - til et andet land! Det er helt vanvittigt og tror egentlig ikke, at det er gået op for mig endnu. Lige nu er det vigtigste for mig at komme over til min kæreste, som jeg bare savner helt vildt. Dog har vi haft en masse komplikationer, da det er enormt svært at få en hund ind i England, men nu er der endeligt fundet en løsning. England har nemlig nogle regler, der lyder, at man ikke må have hunde med i hverken kabinen eller lastrummet, de skal igennem et cargo-firma, som tager 10.000kr. for at fragte ens hund til England. Så derfor besluttede Patrick og jeg, at jeg kører til England og I hørte rigtigt. KØRER TIL ENGLAND. Sammen med Patricks gode ven, Palle. Det er nemlig meget nemmere på den måde, når man har hund med, til gengæld så tager det lige omkring 13 timer at køre derover, men sådan er det.

Jeg er ved at have pakket de sidste ting færdigt og i går holdt jeg afskedsmiddag sammen med familien - det har selvfølgelig været hårdt og underligt, da jeg aldrig har prøvet det før, men samtidigt så glæder jeg mig bare til et helt nyt eventyr og jeg er sikker på, at det bliver en oplevelse for livet. Nogle gange er man bare nød til at bryde sine grænser og overgå sig selv - det lærer man så meget af. Jeg glæder mig rigtig meget til I skal følge med i hele det her eventyr og I må endelig bare sig til, hvis der er noget helt specielt, I godt kunne tænke Jer at se eller vide. Nu vil jeg gøre mig færdig, så mine brødre og jeg kan komme på Bakken og hygge os i aften ♥ I får selvfølgelig en opdatering, når jeg er kommet hjem i lejligheden.

 

Likes

Comments

Camilla Anna Mangor Agerbo
,
Det lyder så spændende! Jeg går ikke og snakker om andet, end at jeg godt kunne tænke mig at bo i London, når jeg engang flytter hjemmefra. Næste sommer vil jeg en tur til London og opleve en masse, da jeg aldrig har været der!
anna
,
Hej, må jeg spørge dig hvilken længden din halskæde er i? Kan se man kan få mange forskellige længder af den.
Augustine Larsen
,
Hvad hedder farven på skoene?:) er de den grønne farve eller beige?
Malene
,
Hej Tina Maria, Jeg skal snart til London med min mor ( september) og vil høre om du ikke vil lave en guide over ting i London som er værd at se og som man ikke lige umiddelbart ved findes
Tina Maria
,
Hej Malene. Jo, der kommer helt klart en guide til alle de steder, man bare skal hen og ikke alle de steder, hvor alle turisterne også er ;-)
Tina Maria
,
Farven hedder Taupe og er beige :-)
Tina Maria
,
Tusind tak for din søde besked <3 Ja, det er svært at give slip på venner og familie, men heldigvis er de kun 2 timer væk med fly og jeg er sikker på, at London har så meget at byde på, hvilket jeg glæder mig til :-)
Tina Maria
,
Det vil jeg gøre :-) Altid dejligt med jeres ønsker <3
Tina Maria
,
Hej Satina :-) Jeg kommer til at lave et indlæg, hvor jeg forklarer om alt det praktiske, om hele vores flytning og at det at skulle opbevare sine ting i Danmark imens osv :-) Og tusind tak <3
Tina Maria
,
Det er ikke den helt store til 1999,- men størrelsen mindre :-)