LIKE A QUEEN

Maria's dress, Nly Eve (here) / Maria's shoes, Nly Shoes (here) / My dress, Nly Eve (here) / My shoes, Nly Shoes (here)

Sikke et nogle dage. Jeg havde lige brug for at trække strikket, da jeg landede sent i går aftes og til nu - jeg er jo trods alt 7 måneder henne nu og skal også huske at tage mig tid til at få slappet af og passe på min krop. Maria og jeg kom jo hjem i går fra et fantastisk event i Stockholm med Nelly.com. Vi var inviteret derop til lanceringen af Nellys kommende julekampagne, hvor vores skønne Freja Wewer er med i - så stolt! De havde arrangeret at vi skulle ud på et kæmpe slot og spise fantastisk med og klædes ud som dronninger - dresscode var nemlig "Dress Like a Queen" og det er jo ikke hver dag, at man får muligheden for at have smukke lange kjoler på. Dog var der en smule koldt på slottet, da det ikke har været beboeligt i over 100 år - lyder helt uhyggeligt, ha ha. Så Maria og jeg tog vores pelse på som en del af outfittet, så vi heller ikke frøs for meget. Det var en super fin aften og specielt borddækningen var så smuk, at både Maria og jeg forelskede os fuldstændig i tallerkenerne. Er de ikke bare fine? Dog er det nok ikke nogle, man ville bruge til hverdag. I dag skal jeg bare slappe lidt af, indtil jeg senere i aften skal ind til byen og spise sammen med nogle veninder. Hav en dejlig søndag.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// What a weekend. I was so exhausted after the trip to Stockholm that I just needed to turn everything off yesterday and just relax. I'm 7 months pregnant now, so I need to take the time to relax and to listen to my body - especially when I've these busy days. Maria and I just got back last night from an amazing trip to Stockholm with Nelly.com. They invited us up for the new launch of their Christmas Campaign this year and our girl Freja Wewer is in it this year - so proud! The big night was hosted at this big castle outside of Stockholm and the dresses was "Dress Like a Queen" which was quite amazing. It's not everyday that you can wear long and beautiful dresses like these. It was really a great night and we enjoyed it with the Nelly team and a lot of other amazing bloggers. The table setting was so beautiful and even Maria and I fell in love with the gold plates. Aren't they beautiful? Though I don't think it's something you would use for everyday use. Today I'm just going to relax and enjoy my Sunday and then I'm heading out for dinner with some girls later. Have a lovely Sunday.

Indlæg lavet i samarbejde med Nelly.com

Likes

Comments

Maria fra Giveaways i Danmark,
I ser fantastiske ud i de smukke rammer 😊
Og ja du skal passe på dig selv og guldklumpen.

God søndag ønskes.
www.nygiveaway.blogspot.dk
hannagothberg
hannagothberg,
Kristen Robin,
So so glam!! Looks like such a fun time!www.kristenskouture.com | luxury. fashion. lifestyle.

.
www.kristenskouture.com
Mette Berg
,
Hej Tina,
Jeg ved godt det højst sandsynligt er umuligt, men er din kjole til salg, eller ved du tilfældigvis om der er en anden der har den til salg, jeg synes den er SÅ smuk!