LIKE A PRINCESS

​Dress, Ilse Jakobsen (here) / Shades, Bottega Veneta

Det her er nok uden tvivl den smukkeste kjole, jeg nogensinde har været iført. Den er simpelthen helt fantastisk at have på og så er den jo helt ufattelig smuk. Jeg havde den på en aften, hvor vi tog til Cannes og spiste på en restaurant/club, der hedder Baoli og kan fortælle Jer, at den kjole tiltrak opmærksomhed fra mange andre kvinder den aften, hehe. Vi lejede jo en villa i bjergene ud fra Cannes, da vi var dernede og det er faktisk rigtig rart at have et hus og en pool helt for sig selv og så er der ikke nogle, der sidder og glor når jeg nu hopper rundt som en tosset ved poolen for at få det perfekte billede, haha. Hvad synes I om kjolen - er den ikke bare fantastisk?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// This is seriously the most beautiful dress I've ever tried in my life. It's so fantastic and so comfortable to wear and is insanely beautiful. I wore this dress on an evening out in Cannes where we had dinner at this place called Baoli. There were so many women that couldn't take their eyes off the dress, hehe. We rented a villa in the hills with a private pool which I really appreciated. Especially when I had to jump around the pool to get the right picture for this dress, haha. What do you guys think of this dress - isn't is beautiful?

Likes

Comments

Mika
,
Må jeg spørge hvor igennem i har lejet villaen 😊
Tinamarias
Tinamarias ,
Vi lejede den af min venindes veninde - det er nemlig hendes families hus 😊
nouw.com/tinamarias
Isabel
,
Hej Tina. Har du købt de fine solbriller over bottegaveneta.com? Jeg kan nemlig ikke finde dem nogle steder, øv 😟
Tinamarias
Tinamarias ,
Nej, jeg købte dem over en dansk hjemmeside - kan faktisk ikke huske, hvad den hed 😟 Men de er også ret gamle efterhånden. <3
nouw.com/tinamarias
Your comment has been posted and will be visible after approval