LET THERE BE COLORS

Hej på bloggen. Endnu en lang dag med masser af sol og god træning senere på dagen. Det var meningen at vi i morgen skulle sejle ud på en af øerne, men vi har nok fået lidt for meget sol i dag til at det vil være sundt for huden at bevæge sig derud, hehe. Så tror vi tager en stille og rolig dag ved poolen i morgen uden alt for meget sol. Vi er kommet ind i en god rutine med træning efter en hel dag ved poolen, hvilket jeg faktisk nyder rigtig meget. Har ikke rigtig haft overskuddet og tiden derhjemme, så det er skønt at have al den tid i verden hernede, til det man ikke når i hverdagen. Jeg har endda også udvidet min horisont mht mad - har aldrig smagt rigtig thaimad, så er positivt overrasket og har forelsket mig i deres rejer hernede, haha. Jeg tænkte at jeg lige ville smide lidt billeder op fra i dag - glæder mig til vi bliver liiiidt brunere, det er altid meget bedre på billeder, hehe. Håber ellers, at i klarer den derhjemme i det kolde.

Likes

Comments

René Najmi,
Fede billeder.. I hygger:)
www.renenajmi.com
Emilie
,
Hej Tina Maria Hvor er din bikinitop fra? Den er vildt fed! Hilsen Emilie
Mie
,
Hvor dine vildt fede sorte bikini tip fra?? :-)
Rie Andersen
,
Hej Tina Maria. Hvor er din bikini fra? Og kan du huske hvilken model dine Ray bans er?
Amaanda,
Amen Gud!!! Man har jo helt glemt hvordan det føles at være sydpå!! Håber i nyder det (som det ser ud til, at I gør) http://amaanda.bloggersdelight.dk/
amaanda.bloggersdelight.dk/
Ida
,
Hvor er din hat fra??
Cecilie
,
Har du fået sådan en flot krop fra naturens side?? eller hvad er din hemmelighed/din træningsrutine? :D kunne være fedt hvis du lavede et indlæg om den, eller måske en video! Fortsat god ferie - er slet ikke misundelig ;)
Pernille
,
Hej Tinna Maria Håber i har det godt og får en rigtig god ferie (det ser sådan ud) Jeg ville spørge om hvilket redigering program du bruger og hvordan du har lavet skriften med på det første billede:) Når i nu kommer hjem en gang kunne det være dejligt Hvis du ville lave en video, med din trænings rutine og hvad du spiser og sådan noget..... det kunne være dejligt...... forsat god ferie:)
Cathrine,
Jeg kunne også rigtig godt tænke mig at vide om du har brugt Aperture til at få tekstboksen ind på det første billede? Vh Cathrine
www.cathrinelilje.bloggersdelight.dk