LAZY SUNDAY

Heeeej skønne læsere. SIKKE EN DAG I GÅR! Puha, var helt færdig efter second hand salget i Nørrebrohallen. Mine ben gjorde så ondt, hehe og havde drukket alt for meget Red Bull, så kunne ikke sove. Men TUSIND TAK til dem, der mødte op og købte så meget af mit tøj - er så positivt overrasket og virkelig nogle søde og glade mennesker, jeg hilste på. Jeg har stadig noget tøj tilbage og det vil jeg snart smide på min facebookside, så folk der ikke havde mulighed for at komme i går også har en chance for at købe det. Føler mig næsten helt uden tøj nu - godt jeg lige var forbi Zanca Sonne og finde nogle fede ting forleden! De har også lige fået den her super fede jakke hjem i både lang og kort og endda også i den lækre mud-farvet farve, mmm... Tænkte at det kunne være fedt at vise det meget feminine outfit forleden og i dag det lidt mere rå og efterårs-agtige outfit. Kan i lide det? De smider billeder op i dag af alt det nye tøj, der er kommet i butikken og der vil der også stå priser på alt. Så hold øje med deres side HER! God søndag derude.

Likes

Comments

Charlotte
,
Hej Tina Maria, Super fedt indlæg :-) Jeg synes ikke jeg har kunnet finde noget info i dine indlæg, hvor dine sko fra Sofie Schnoor har været med i. Men; Hvordan er de i størrelsen? Skal man have sin normale størrelse eller hvordan :-) På forhånd tak :-)
Louise Nielsen
,
Hvor er jakken fra? :-)
Anne
,
Hvad med dine sneakers, hvor er de fra? De er vildt fede! :-P
Jannie S
,
Hvor er bukserne fra? :-)
Mette
,
Lækkert outfit :) Lige et spørgsmål til din jakke fra Zanza Sonne, som jeg overvejer at købe :) Jeg overvejer den nemlig som efterårsjakke.. Men er den for kold? For varm? Eller helt perfekt til overgangsjakke? Bruger selv læderjakke om sommeren og kæmpe dunjakke om vinteren :) Håber du kan hjælpe mig! Knus herfra
Caroline
,
Hej Tina Maria. Kan man købe tøjet over facebook, eller kun i butikken? :-)
Cecilie
,
Jeg ville så gerne have været til dit tøj-salg, men jeg bor bare så langt væk! Det kunne være fedt, hvis du gad at slå det op på din facebook-side - så det ser jeg frem til at du gør! :-)