KIMONO & LINGERIE

Kimono, Minimum (here) / Lingerie, Aubade Paris

GODT NYTÅR DEJLIGE LÆSERE. Undskyld mit fravær her på bloggen - vi fløj jo til Thailand den 27. december, så der var lige en masse ting, der skulle nåes inden da. Vi er ankommet til Koh Samui og her er rigtig skønt - virkelig varmt og fugtigt. Dog er der vildt mange bølger, men vi tænker at sejle ud til nogle af de smukke øer og måske leje en scooter og køre rundt på Koh Samui. I må endelig skrive, hvis der er noget vi bare skal se eller skal smage imens vi er her. I går holdte vi nytårsaften med en masse venner på Nikki Beach, hvilket var en virkelig fed aften - det er første gang, at vi holder nytår i et andet land, men det var super hyggeligt og især, når 6 af vores venner også er hernede samtidigt med os.

Kimonoen som jeg er iført i på billedet er fra Minimum og virkelig super fin - både som jeg bærer den her til et sæt undertøj, men den kan også sagtens bruges som en del af et outfit eller hvis man skal på stranden. Synes at den er så fin og helt klart noget, som jeg manglede derhjemme - elsker at jeg lige kan hoppe i den og bare hygge rundt i den om morgenen. Hvad synes I om den? Håber at I har haft en dejlig nytårsaften og passet godt på hinanden. ♥

// HAPPY NEW YEAR MY DEAR FOLLOWERS! Sorry for not blogging for a few days - after all the Christmas days P and I had to fly back to London and then off to Thailand, so there was a lot to do before vacation. We have arrived at Koh Samui and it's so hot and beautiful. We are staying at Centara Resort which is very nice, but the waves at the beach are so big that you can't take a swim. So I think that we are going to take a longboat to some of the beautiful islands with all the good beaches. 

The kimono that I'm wearing in this picture is from Minimum. I think it's so beautiful with the navy color and it's so comfortable to wear with lingerie, but also as a part of your outfit. The kimono was really something that I have been wanted for so long now - just to wear when I'm home and chilling around. Maybe I will wear it here in Thailand with my bikini underneath. What do you guys think of the kimono? 

Sponsoreret

Likes

Comments

Mette
,
Hej Tina Maria :) Rigtig godt nytår! Jeg vil meget gerne spørge dig om du vil sælge dit Markberg Patricia bælte? :) Med venlig hilsen Mette
Isabella
,
Hej Tina Maria, Det er en rigtig lækker Kimono, den tror jeg, at jeg skal ud og shoppe efter. Jeg er selv helt vild med denne kimono fra Hunkemöllers NOIR Kollektion :-) https://www.hunkemoller.dk/dk_da/robe-short-grace-satin-lace-kimono-port-royal-111137.html
Mie bach
,
Hvilket hotel bor i på? Og hvor har i købt rejsen? Står og selv skal til Thailand, men synes det er så overskueligt at finde et godt hotel og rejse til overkommelige penge.
Maria
,
Hej Tina Maria :D Hvor har du købt dit flotte lingerie henne? Mvh. Maria
Tina Maria
,
Jeg har købt det i London i Aubades butik :-)
Tina Maria
,
Vi bor på Centara Beach Resort - super fint og ligger rigtig godt og tæt på alt :-) Vi bookede vist bare gennem hotellet selv og fandt flybilletterne seperat gennem Emirates :-)