JUST SPOTTED

Av av, det vildeste sommervejr i dag. Og jeg skulle ellers have siddet med eksamensprojekt hele dagen sammen med Natasha. Det kom så ikke til at ske alligevel, haha. I stedet var vi forbi den nye butik Just Spotted, hvor de sælger super fede plakater og rammer til boligen. Så smuttede lige hurtigt forbi og fandt 3 super fede billeder, som jeg allerede har fundet et godt sted til i lejligheden. De to billeder med København og Vesterbro er lavet af Kortkartellet og kan altså findes hos Just Spotted. Det lille fine hjerte forelskede jeg mig også i - jeg er et lille kærlighedsmenneske og derfor måtte jeg bare eje det fine billede. Hvad synes i om dem? Resten af dagen stod på tanning i Søndermarken med god musik og forfriskninger, mmm... Føler altid, at man bliver meget pænere, når man får lidt farve, så lækkert. God aften derude.

Likes

Comments

mia lyborg pedersen,
Ej de er så fine. Jeg har selv købt en lyserød Amager plakat til min frisørsalon. Det ser så godt ud. Elsker dem. Love Mia.
www.lookandlearn.dk
Maja
,
Hvor har du købt træ stolen/skamlen på det øverste billede? :)
Chiara Bastiani Storm
,
Hvor er stolen fra?
Caroline
,
Hej Tina Maria Jeg tænkte om du ville lave en 'Favoritter lige nu' video, hvor du viser dine favoritter. Det ville jeg ihvertfald være rigtig glad for at se :-)