JUST CAVALLI // KONKURRENCE

Hej på bloggen. Puha, så blev det søndag og efterårsferien er nu ved at være slut - det gik hurtigt, øv øv. Derfor tænkte jeg at smide en konkurrence ind på bloggen, så man lige kunne blive lidt glad og få muligheden for at vinde en god parfume her til vinteren. Det er nemlig den nye duft fra Just Cavalli, som jeg har testet den sidste uges tid og nu har en af mine læsere også mulighed for at få fat i den. Det eneste du skal gøre er at skrive herinde i kommentarfeltet og fortælle mig, hvilke 3 ord, der beskriver den nye parfume fra Just Cavalli? Hvis du ingen anelse har, så kan du måske finde nogle hint HER.

Vinderen bliver trukket den 27 oktober kl. 12. Så skynd dig og svar på spørgsmålet og vær med i konkurrencen om den lækre parfume. God søndag derude skønne læsere!

Likes

Comments

Amanda Oline
,
Fræk, forførende og dristig. Amanda Oline amanda79@live.dk
Jeanette rosenkilde
,
Fræk forførende og dristig ;)
Josephine Hyttel Petersen
,
W5 - GOLDEN SAND Det ville være så fedt at vinde denne konkurrence!! Jeg står og mangler en mascara, da jeg lige har brugt den op - så det ville være helt perfekt at vinde! :-) Og hvor er det bare fedt, at du laver alle de lækre konkurrencer til dine læsere. :-)
Amalie
,
Fræk, forførende og dristig :-D
Alice
,
Und, dynamisk og sensuel. En perfekt duft til mig ;D
Nana Ritz
,
De 3 ord er: Fræk, forførende og dristig. :-)
Freya Laursen
,
Fræk, forførende og dristig
Anne Bach
,
Den er ikke så ungdommelig, som der står, men faktisk mere voksen, sofistikeret og lidt kæk :-)
Emillia Mølgaard
,
Just Cavalli for her er en sexet og provokerende ny duft fra Roberto Cavalli. Et naturens kald giver ekko mellem byens mure. Ungt, dynamisk, sensuelt, sjovt. -- Er det der står.
Astrid
,
Ungt, dynamisk, sensuelt,