JUL MED PANDORA

Så blev det endelig december måned og december måned står i hjerternes tegn. Det er nemlig den måned, hvor vi rigtig kan vise, hvor meget vi sætter pris på dem omkring os - ikke nødvendigvis med gaver, selvfølgelig også bare med masser af kærlighed. Jeg synes altid, at det kan være svært at finde de rigtige gaver til min familie, da jeg altid gerne vil give noget, som jeg ved de bliver glade for, men også som viser min kærlighed til min familie. Pandora kører i december måned den lækre julekampagne, hvor der virkelig er penge at spare og rigtig fine ting at finde til mor, søster, moster, mormor osv. Fx har de disse super flotte armbånd med bogstaver eller tal, hvor normalprisen er 670kr, men med deres juletilbud kun koster 495kr, så man sparer altså alligevel 175kr, hvilket kan være meget at spare her i julen, hvor man tit bruger mange penge på mad og gaver.

Den flotte og personlige Essence kollektion, som jeg har skrevet om før (her), er virkelig en af mine favoritter. Det er en super god gave at give til en, man virkelig holder af og som måske har gået igennem en hård periode. Jeg har fx disse to fine armbånd med dobbelttråd og den charms, der hedder "Belief". At tro på noget, at det vigtigste i hele livet. Det er det, der er med til at give glæde og motivation og især, hvis man har gået igennem en hård periode, så kan det måske hjælpe en på vej til lysere tider. Jeg synes, at det er en rigtig fin gave og kan afsløre, at der er nogle i min familie, der er så heldige at få det, meeeeen eftersom min familie læser min blog, så kan jeg ikke afsløre hvem. Hehe. I kan (HER) finde Pandoras julekatalog, hvor I kan finde alle deres fine smykker, gode juletilbud og få gode idéer til julegaverne. Ikke nok med det, så kan I alle blive medlem af Pandora CLUB (HER), som giver en mulighed for at få lækre tilbud, være med i konkurrencer, samt at kunne lave sin egen ønskeliste! Håber det har kunne hjælpe jer lidt på vej med julegaverne og kan også afsløre allerede nu, at der kommer en lækker konkurrence på bloggen snart - så STAY TUNED!

  Sponsoreret indlæg    

Likes

Comments

Trine Hybel
,
Hej Tina Maria Jeg elsker din blog, og jeg har bare ét spørgsmål angående dine sponsorerede indlæg. Hvad betyder det at de er sponsorerede? og får du noget for at lave dem? :-) Hilsen T.