JUICEKUR

Når man har sådan en sød og dejlig kæreste, der arbejder i Joe & the Juice, så får man også en masse forståelse for, hvor vigtigt det egentlig er for kroppen, dit helbred og humør, at du får dine vitaminer - fra både grøntsager og frugt. P kom for noget tid siden hjem med denne bog der hedder, Den fedeste juicekur, som altså handler om, hvor godt en juicekur er for ens krop - om du så vælger at være på juicekur i 3, 7, 14 eller 30 dage, så sker der en masse gode ting i din krop. Jeg havde ikke rigtig sat mig ind i det og heller ikke fået læst i bogen, selvom P nævnte det op til flere gange. Forleden lå vi så i sengen og bladrede igennem bogen og jeg siger jer - SUPER LÆKRE opskrifter på lækre juice!! P læste også lidt op fra bogen og jeg blev mere og mere bidt af denne juicekur.

Nu har vi så aftalt at starte på juicekuren i næste uge og jeg er vildt spændt, men selvfølgelig også lidt nervøs. For tanken om slet ikke at skulle spise noget, skræmmer mig lidt. Alt skal drikkes og der er ikke noget, der hedder pasta, ris, slik, chokolade, kaffe eller andet, der ikke har med juice og frugt at gøre. Jeg elsker juice, men jeg er spændt på ligefrem at skulle LEVE af det. Jeg tænkte straks, "Jamen jeg ved, at jeg bliver lækkersulten!!" Og hvad spottede jeg i bogen - en lækker opskrift på en sund shake med vanilje og hjemmelavet mandelmælk og sørme også en med rigtig kakao! De lød super lækre og helt klart nogle, jeg vil benytte mig af, når jeg bliver lækkersulten.

P er totalt klar på en juicekur, der varer 30 dage - jeg ved dog ikke om jeg er heeeelt klar på 30 dage? Der står at man kan tabe sig ret meget og jeg tænker at 30 dage måske er for meget for mig at starte på? Jeg er ikke interesseret i at tabe mig, men jeg kunne godt tænke mig at få renset ud i systemet, få mere overskud, mere energi og et sundt helbred. Så jeg tænker 14 dage? Måske bliver jeg bidt af det og tager 14 dage mere, hvem ved. Jeg kommer selvfølgelig til at holde jer opdateret på bloggen med min Juice Diary og hvordan det er.

Om man er til det eller ej, så kan jeg helt klart anbefale jer at købe bogen. Der står så mange gode guldkorn om kroppen og hvor godt det er for ens helbred, humør og ikke mindst ens overskud. Jeg elsker ris og pasta og kunne leve af det, men jeg kan også bare mærke, at jeg bliver så hurtigt træt og har oppustet mave. Jeg glæder mig til at få renset ud og få et ordentlig boost til mit humør og mit overskud.

Har nogle af jer prøvet at være på juicekur?

 

Likes

Comments

Pernille / stay-positive.dk,
Gør det :-) jeg har samme bog og har fuldt 7-dages kuren, 3-dages kuren og på almindelige dage også diverse opskrifter. Fantastisk. Sikke en energi man får. Jeg kommer til at gøre det jævnligt. Eneste ulempe er, at det tager enormt langt tid at forberede. Men det klarer man også nemt med al den nye energi :-)
Www.stay-positive.dk
Kamilla Haaland,
Hadde vært moro å prøve! Ønsker meg juicer, virker så greit.
kamillahaaland.femelle.no
Anne
,
Inden du/I starter, kunne dette indlæg måske være interessant for jer at læse (: http://proteinopskrifter.dk/3-grunde-til-at-juicefaste-gor-dig-tykkere
Caroline
,
Hvad hedder bogen? <3
CB
,
Jeg har prøvet den i 7 dage, og må indrømme jeg synes det var lidt hårdt og gav ikke så meget energi som ønsket. De første 3 dage er klart de sværeste som man lige skal igennem, og så vender man sig mere til ikke at få så meget at spise og kun drikke flydende. Desuden går det lidt hårdt ud over ens fordøjelse. Men det giver et godt boost når man har klaret det og må tygge på noget mad igen ;-) men go for it! Det er jo noget man skal prøve og se om det virker for en!
Nanna
,
Hvordan går det ?
Nadia
,
Lad være med at gøre det mere end 3 dage! Det er på ingen måde sundt at være på juicekur, det er ikke sundt for dine tarme i længere tid, at den ingenting får. Og hvis man spiser sundt i hverdagen, så renser kroppen ud helt af sig selv, det er det der er det fantastisk ved den! Jeg har prøvet det- og man har Intet energi til at træne eller noget- så øv! Jeg vil råde dig til at læse bl.a linket som en anden har lagt op.. der er nogle mennesker der har fundet på at det skal være smart og trendy, og de tjener virkelig godt på noget, som er fuldkommen unødvendigt medmindre du lever af junk! http://m.b.dk/?redirect=www.b.dk/sundhed/eksperter-juice-er-sundt-lange-juice-kure-er-ikke&
Line
,
Hvad for en juicepresser bruger du? :)
Melinda
,
Hej Tina! Jeg tænkte på hvad bruger du til at lave alle de lækre juice? Hvis du bruger en juicepresser, hvilken en bruger du så? Og kan du smide et link med hvor jeg kan købe den? Er vildt interesseret i den juice kur! Det lyder lækkert med at få renset kroppen ud, og få lidt mere overskud og energi. Tusind tak!