Go to ,[object Object]

JUICE DIET

FML. Vi startede på 3-dagskuren her i weekenden, og jeg kan love Jer for, at jeg på ingen måde troede, at det ville blive så hårdt. Første morgen var jeg bare TOTALT motiveret og klar på ikke at spise noget overhovedet - kun drikke juice i forskellige lækre varianter. Hen på eftermiddagen begyndte jeg så at få det lidt dårligt og var egentlig godt kvalm af de tykke fyldige juice - ikke fordi de smagte dårligt, fordi de smagte lækkert, men konsistensen blev for meget for mig, eftersom det var det eneste udover vand, der kom ned. Om aftenen gik det så helt galt - jeg lå bare og stenede ud i luften og jeg kunne slet ikke få den tykke juice ned, så P lavede en tyndere og mere frisk juice til mig, som jeg formåede at drikke, samt et glas vand med spirulina. Efter det fik jeg det meget bedre og kunne igen sidde og hygge, hvor vi spillede kort til sent - dog gik jeg stadig sulten i seng og med følelsen af et hul i maven.

Her til morgen var jeg enormt sulten og lå virkelig og forestillede mig duften af bacon og tanken om en fantastisk lækker brunch. Det er virkelig det værste ved juicekuren - du dufter mad, der ikke er der, du drømmer om mad og du kan blive helt fornærmet over folk, der går på gaden og nyder en kaffe eller en lækker hjemmelavet pandekage ovre fra pandekagehuset. Jeg ved godt, at de første par dage skulle være slemme og man egentlig bare får det rigtig skidt, eftersom ens krop ikke er vant til det. Jeg kan bare mærke, at jeg ikke har det godt og min energi er ikke-eksisterende. Jeg kan græde ved tanken om en rugbrødsmad med leverpostej, det er helt absurd. P og jeg har snakket om, at vi i fremtiden godt kunne tænke os at spise mindre mad og drikke flere juice i løbet af dagen, mere for at prøve at kontrollere ens oppustethed og mangel på energi og overskud.

Kunne I tænke Jer nogle opskrifter på de juice, vi har drukket?

 

Likes

Comments

Nanna
,
Det ville nok hjælpe med en juicer, da det kun er saften, vitaminerne og mineralerne der kommer med. Når man blender bliver det nok nærmere en smoothie - men så er det vel også mere mættende :-) Jeg har selv en slowjuicer som jeg er top glad for.
Tina Maria
,
Vi har skam en juicer OG en blender - det skal man helst have, når man er på juicekur, netop for at kunne lave både tynde juice, men også mere mættende juice, som kan erstatte din frokost og aftensmad :-)
IP: 82.99.3.229