JUICE DIET

FML. Vi startede på 3-dagskuren her i weekenden, og jeg kan love Jer for, at jeg på ingen måde troede, at det ville blive så hårdt. Første morgen var jeg bare TOTALT motiveret og klar på ikke at spise noget overhovedet - kun drikke juice i forskellige lækre varianter. Hen på eftermiddagen begyndte jeg så at få det lidt dårligt og var egentlig godt kvalm af de tykke fyldige juice - ikke fordi de smagte dårligt, fordi de smagte lækkert, men konsistensen blev for meget for mig, eftersom det var det eneste udover vand, der kom ned. Om aftenen gik det så helt galt - jeg lå bare og stenede ud i luften og jeg kunne slet ikke få den tykke juice ned, så P lavede en tyndere og mere frisk juice til mig, som jeg formåede at drikke, samt et glas vand med spirulina. Efter det fik jeg det meget bedre og kunne igen sidde og hygge, hvor vi spillede kort til sent - dog gik jeg stadig sulten i seng og med følelsen af et hul i maven.

Her til morgen var jeg enormt sulten og lå virkelig og forestillede mig duften af bacon og tanken om en fantastisk lækker brunch. Det er virkelig det værste ved juicekuren - du dufter mad, der ikke er der, du drømmer om mad og du kan blive helt fornærmet over folk, der går på gaden og nyder en kaffe eller en lækker hjemmelavet pandekage ovre fra pandekagehuset. Jeg ved godt, at de første par dage skulle være slemme og man egentlig bare får det rigtig skidt, eftersom ens krop ikke er vant til det. Jeg kan bare mærke, at jeg ikke har det godt og min energi er ikke-eksisterende. Jeg kan græde ved tanken om en rugbrødsmad med leverpostej, det er helt absurd. P og jeg har snakket om, at vi i fremtiden godt kunne tænke os at spise mindre mad og drikke flere juice i løbet af dagen, mere for at prøve at kontrollere ens oppustethed og mangel på energi og overskud.

Kunne I tænke Jer nogle opskrifter på de juice, vi har drukket?

 

Likes

Comments

Martin bonde Mogensen,
Super godt gået, du klarede det 1. døgn Hvis du gerne vil vide hvorfor din krop reagere på den måde er du velkommen til at skrive på martin@kropsinstituttet.dk . Forsat god Juicekur
www.kropsinstituttet.dk
Louise
,
VIL MEGET GERNE HA OPSKRIFTER PÅ DEM! DE SER SÅ LÆKRE UD!
Malene
,
Hej TinaMaria. Jeg kunne godt tænke mig, at få opskriften at vide ☺️
Anna
,
Hej Tina Maria! Fedt at følge jeres kur,så sejt af jer! tror ikke jeg ville kunne klare det, men jeg har fået købt mig sådan en juice maskine, og er begyndt at drikke en helt masse lækker juice :) men må indrømme jeg er lidt tom for ideer så ville meget gerne hører hvilke slags juice i laver :) Venlig Hilsen Anna
Sheila,
Vil bestemt gerne have opskrifterne! Super gode billeder.. kunne umiddelbart ikke forestille mig det er svært at få ned- Det ser ud som noget der skal prøves :D Knus
www.sheilavoldby.dk
Rikke
,
Det er slet ikke godt det du udsætter din krop for. Du fucker med dit fordøjelsessystem bogstavelig talt. Så snart du begynder at spise normalt igen - vil du tage på i vægt, fordi kroppen ikke har fået nok mad .. Det vil du måske se om en måneds tid eller måske længere fremme. Hjernenceller løber på glukose, hvilket er essentielt for at du har energi og i det hele taget kan fungere, det får du ikke nok igennem det juice du indtager. Hvis man starter på sådanne detoxe er det væsentligt at man supplere med andre kulhydrater også. Det kan fx bare være hele frugter eller andet plantebaseret kost :-)) Har læst lange forklaringer på, hvor skadeligt det er for kroppen, hvis man kun "lever"/detoxer på juice.
Rikke
,
Jeg vil meget gerne se opskrifterne
Anna Warrington,
Jeg har aldrig selv prøvet en juicekur, da jeg simpelthen ikke forstår formålet med at nægte kroppen næring i så lang tid. Jeg forstår til gengæld godt udfordringen i det, og synes det er super sejt, at din kæreste og dig kastede jer ud i det. Og juice er jo også virkelig lækkert - bare helst i følgeskab af rigtig mad også :)
annawarrington.dk
Nanna
,
Det ville nok hjælpe med en juicer, da det kun er saften, vitaminerne og mineralerne der kommer med. Når man blender bliver det nok nærmere en smoothie - men så er det vel også mere mættende :-) Jeg har selv en slowjuicer som jeg er top glad for.
Tina Maria
,
Vi har skam en juicer OG en blender - det skal man helst have, når man er på juicekur, netop for at kunne lave både tynde juice, men også mere mættende juice, som kan erstatte din frokost og aftensmad :-)