JORDBÆR TRIFLI

Mmm, vi har lavet den lækreste sommerdessert i dag. Jordbær Trifli, sååå lækkert. Vores portioner var måske liiidt for store, det kan nemlig hurtig godt blive for vammelt med vaniljecreme og flødeskum, hehe. Men i ferien må vi godt og vi har været ude og løbe i morges. Det er faktisk en ret let og billig opskrift - det eneste du skal bruge er makroner, vaniljecreme/kagecreme, hyldeblomstsaft, frisk vanilje og friske jordbær. (Og flødeskum, hvis man vil have det på toppen. Det er ikke et must - det var mest for pynten.) Du starter med at skære jordbærene ud i stykker, derefter hælder du hyldeblomstsaft ud over dem, propper frisk vanilje derned og rører det godt rundt, så det kan ligge og trække og få smag. Imens knuser du makronerne groft og pisker kagecremen til du mener, den er færdig. Og så er det ellers bare at lave forskellige lag med både makroner, jordbær i hyldeblomstsaft og kagecreme. Derefter kan du vælge at piske lidt fløde og sigte lidt kakao over til sidst. Super lækker og let dessert. MEN, MEN, MEN - Det skal lige siges, at den selvfølgelig ikke er i den sunde ende. Men det behøver det altså heller ikke at være altid. Hvad synes i om den? Ser den lækker ud? Jeg vil smutte i seng nu - har nemlig fået alt for meget sol i dag, så er helt udmattet og træt. Min kæreste kommer hjem om 3 dage, WEEE... Glæder mig.

Likes

Comments

Stine
,
Hej Tina! Må give dig helt ret.. Nu er jeg selv en person der vægter træning og kost meget højt - men desserter skal ikke være sunde, og det har de aldrig skulle :) Man skal huske at nyde livet mens man har det, og der er også andet i livet end træning og kost :) rigtig god sommer til dig:)
Anne Kristensen
,
Hejsa Tina Maria! Det ser vildt lækkert ud - det er jeg nødt til at prøve :-) Jeg har en opskriftsside, og jeg vil høre om jeg må dele din opskrift og bruge dit billede hvis jeg ligger et link til din blog på siden? Mvh Anne
Tina Maria
,
Hej Anne. Selvfølgelig må du det ;-)
Louise flensmark
,
Hvad er målene på det hele Tina Maria?