JULEHJÆLP

CHRISTMAS

Godaften piger. Forleden støtte jeg på en video på nettet, hvor en mor viser hendes løn i december måned og hvad hun ville ønske hun kun give til hendes lille datter i julen, men som hun simpelthen ikke havde mulighed for. Jeg lå søvnløs den nat og jeg havde så ondt i hjertet over den tanke og hvis jeg selv stod i den situation med Olivia og ikke kunne give hende en hyggelig og uforglemmelig jul. Det behøver slet ikke at skulle gå op i dyre gaver - det kan være helt små ting som en julesok der ligger små ting i om morgenen, eller et lille juletræ som man kan pynte op sammen med sine nærmeste. Det satte mine tanker igang og nu har jeg snakket med @Blogbysandra om det og vi vil rigtig gerne prøve at hjælpes om det sammen, hvis der er brug for det.

Nu ved jeg ikke, hvordan man normalt griber det her an, men måske I kan hjælpe os på vej? Måske I kender en familie, der ikke har alverden og måske ikke har råd til en hyggelig juleaften med julemad og lidt lækkert under juletræet? Måske er der en familie, der slet ikke har råd til et lille juletræ med pynt? Vi vil rigtig gerne overraske nogle familier og måske hjælpe til at de kan få en dejlig juleaften med deres nærmeste.

I må MEGET gerne sende mig en mail på: tm@tinamarias.com, hvis I kender nogen der kunne blive glade for denne overraskelse. Der er ikke noget vi hellere vil end at kunne udnytte vores stemmer og hjælpe, hvor der er brug for det. Rigtig god søndag til Jer alle derude.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Likes

Comments

CharlotteCaroline
CharlotteCaroline,
ej hvor fint! Så smukt og godt initiativ! <3
nouw.com/charlottecaroline
Camilla
Camilla ,
Hvor er det et fantastisk initiativ <3
Write a comment...
IP: 82.99.3.229