I'VE GOT SOME NEWS FOR YOU

Rail, Ziito / Rug, IKEA / Step stool, IKEA

Hvis nogle af Jer følger mig på Snapchat, så har I måske set mit billede fra forleden, hvor jeg viser en masse flyttekasser fra vores lejlighed i London. Det er rigtigt - vi flytter. P og jeg har snakket om det meget de sidste par måneder og i december besluttede vi os, at vi gerne ville hjem igen og bo. Vi har begge været glade for at opleve fantastiske London og bo derovre i en super lækker lejlighed, men vi er begge familiemennesker og glade for at bo i Danmark. Derfor har vi valgt, at vi ville hjem og når mavefornemmelse fortæller en, at det er det rigtige, så er det det man skal gøre. Desværre gik det hele lidt hurtigt, da flytningen lå lige efter vi var landet fra Thailand med jetlag og forkølelse, så I må VIRKELIG undskylde, at jeg ikke nåede at filme en video til Jer af lejligheden. Det hele skulle gå meget hurtigt og i går fløj jeg så hjem til London en sidste gang og nu skal jeg ikke tilbage i lejligheden mere. Egentlig er det lidt underligt at tænke på, for det har jo været vores hjem i 7 måneder og vi har virkelig elsket det hjem.

Lige nu bor vi i min onkels hus, da han er ude at rejse de næste par måneder, så der har vi været så heldige at måtte låne hans hus og bil imens vi selv har fundet noget nyt herhjemme. Så hvis I skulle kende en ejendomsmægler, som måske kan finde noget lækkert til os, så skriv endelig! Billederne ovenover er fra vores soveværelse i London. Som I jo ved, så er jeg rigtig glad for at mit tøj hænger på stativer og derfor er dette tøjstativ fra Ziito bare virkelig praktisk, da P's tøj kan hænge ovenover uden at fylde i bredden. Glæder mig til vi finder vores nye hjem og I skal følge med i hele den process. Håber at I kan bære over med, at der ikke kom en video med lejligheden i London - jeg lover, at når vi finder vores perfekte hjem, så kommer I med hele vejen. ♥ Rigtig god dag.

// Maybe some of you have seen on my Snapchat that our apartment in London is filled with boxes. And yes, we are moving. We have been talking about moving back to Denmark for a while now - we both want to be close to our families and friends, so we both wanted to move back and now it's becoming a reality. We both have been loving London and our beautiful apartment in Hampstead but it's not the same when your heart is in Denmark and that is why we are going home. I am really sorry that I didn't get to make a video of our home in London, it has been some busy months and I have been in Denmark most of the time. I promise that I will show you our new home here in Denmark. It is always a little sad to move from the home that you have been living in for the past 7 months, but I know that my heart is here in Denmark, so that makes it a little easier to say goodbye. 

We haven't find a new home here in Denmark, so we are staying at my uncles house till we find something. He is traveling with his girlfriend for the next couple of months, so that gives us a little time. The pictures is from our bedroom in London - I really love having my clothes like this and that is why this clothing rail from Ziito is so perfect. ♥ Have a lovely day. 

 

Likes

Comments

Natacha
,
Hvad så med p's job over i London?
Tina Maria
,
P's job bliver rykket til DK :-) Så det er helt fint.
Satina Wandel,
Er I på udkig efter hus eller lejlighed? :) http://satinawandel.dk
satinawandel.dk
Christine Alexis
,
London er en skøn by men Danmark er nu også rigtig dejlig ! Kan godt forstå i vil tilbage :) Jeg har et spørgsmål om - hvor fandt i jeres lejlighed??? :) den er ret ny virker det til? Jeg har selv boet i London og skal muligvis flytte tilbage pga. Arbejde - men ville også helst gerne i noget nyere denne gang :) så kunne være rart lige at høre hvor i fandt jeres :)
Christine Alexis
,
London er en skøn by men Danmark er nu også rigtig dejlig ! Kan godt forstå i vil tilbage :) Jeg har et spørgsmål om - hvor fandt i jeres lejlighed??? :) den er ret ny virker det til? Jeg har selv boet i London og skal muligvis flytte tilbage pga. Arbejde - men ville også helst gerne i noget nyere denne gang :) så kunne være rart lige at høre hvor i fandt jeres :) ?!
Christine Alexis
,
Ville høre hvor i fandt jeres lejlighed i London henne ?:) Jeg har selv boet i London og skal muligvis flytte tilbage - men ønsker at bo i noget nyere denne gang :D
Mille Frier
,
Hej Tina Maria. Fedt at i flytter tilbage til DK! Jeg har skrevet flere mails til dig, og også på Facebook, men du svarer mig ikke. Jeg vandt en konkurence for en måned siden, og jeg har været i dialog med dig. Håber du vil svare mig.
Signe M
,
Er du GRAVID???
Thea
,
Hej :) Du har vikerlig flot hud på dine billeder, og jeg ville høre hvilken foundation, du bruger til hverdag? :) <3
Trine
,
Hej Tina Maria :) Hvor er de fine runde kasser du har i dit beklædningsværelse fra? De er så smukke, og er på udkig efter sådan nogle! :) Tak for en god blog - elsker at følge med! /Trine