IT'S MY BIRTHDAY

Jeg har fødselsdag i dag. Shit, jeg bliver 26 år - hvor er det vildt at tiden bare flyver afsted og man kan ingenting gøre for at stoppe den. Til gengæld kan man gøre alt for at nyde hvert et sekund og få mest ud af tiden. Jeg synes de sidste 5 år har været en enorm rejse for mig. Både personligt, men også på succes og karriere. Det har været noget af en tur og jeg føler virkelig, jeg har kæmpet blod, sved og tårer for at nå hertil.

Der er simpelthen sket så meget. Fra at være single og opleve Mexico i 3 måneder til at møde mit livs kærlighed, bo i London, købe en mølle og blive forældre. Det har været noget af en rutchetur med både op- og nedture og bloggen har virkelig taget et spring fra da jeg startede den for snart 5 år siden. Jeg glæder mig til at se, hvad den kommende tid bringer og jeg elsker, at mine skønne læsere kan være med på sidelinjen. I er de BEDSTE - så tusind tak for det.

Nu vil jeg bage nogle lækre boller og gøre klar til min første fødselsdag i vores skønne mølle og nu også som nybagt mor. Ønsker Jer en dejlig lørdag - nyd den fantastiske sol.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Today is my birthday. I'm turning 26 - so crazy to think about. The time flies so fast and there's nothing you can do to stop it. The only thing you can do is to make every moment count and don't take anything for granted. The past 5 years have been a journey for me.

A lot has happened. To being single 5 years ago and then meeting the love of my life, living in London, buying an old wind mill back in Denmark and now being parents. It has been like riding a rollercoaster with ups and downs. I'm really looking forward to this year and starting new projects, exploring new destinations and of course enjoying the new life as a mom. You guys have been the BEST - I'm so thankful for having you.

Wish you all a lovely day.

Likes

Comments

theaway
theaway,
Dejligt indlæg! 😊 Tillykke med fødselsdagen! 😊 Knus Amanda
nouw.com/theaway
IsabellaELange
IsabellaELange,
Hej Tinamaria, fedt indlæg. Jeg har lige starten min egen blog http://nouw.com/isabellaelange
nouw.com/isabellaelange
MoniqueRehmus
MoniqueRehmus,
Happy Birthday! 😃 My birthday is tomorrow 😊
nouw.com/moniquerehmus
Sillehf
Sillehf,
Tillykke❤🌈
nouw.com/sillehf
Tina KH
,
Stort tillykke med fødselsdagen:-) Så er du på alder med min smukke datter. Ja dit, jeres liv har taget en skøn drejning, I må nyde din fødselsdag i møllehjemmet og nyde guldklumpen:-)
satinawandel
satinawandel,
Stort tillykke med fødselsdagen! 😃
nouw.com/satinawandel
Caroline
,
Hvor er dine fine støvler fra? 😊