ISABEL MARANT

ÅH ÅH... Nu har jeg jagtet Edris sandalerne fra Isabel Marant de sidste par måneder og jeg har virkelig haft svært ved, hvilken farve det skulle være - sort eller nude. De nude er simpelthen så fine, men tænkte, at de nok ville være for skrøbelige, eftersom det er lys ruskind og jeg tænkte, at de sorte kommer til at holde længere og samtidigt passe til alle de lækre outfits til sommeren. De er fuldstændig udsolgt og jeg var SÅ heldig at fange dem hos Filuca V - de koster 2.650 kr og er seriøst alle pengene værd. Så lækre at have på og samtidigt nogle af de fineste sandaler - ren forkælelse til dine fødder. Så mangler jeg bare lige den brune tan og en sommerkjole, så er jeg klar.

Likes

Comments

Claudia Liv,
Åh Gud, hvor er de altså bare smukke <3 Tillykke med dem!
silverblonde.dk
Julie Monberg,
Ej hvor er de altså bare fine.
juliemonberg.blogspot.dk
Eva
,
Hej. Jeg synes din blog er virkelig god, men er begyndt at føle jeg ikke helt kan følge med prisniveauet mere - i hvert fald mht. sko og tasker... Måske du kunne vise nogle billigere alternativer engang imellem? Derudover synes jeg din blog er rigtig god og inspirerende. :)
Tina Maria
,
Hej Eva. Det er jeg ked af at høre - det er ikke min mening. Jeg synes ellers jeg er god til at både vise det dyre, men samtidigt også det billige? Det vil jeg tage til mig :-)
Camilla - Scent of Fashion,
Tillykke med dem! De er så fine :)
scentoffashion.dk
Sofie Hvii,
Wooow, hvor ser de skønne ud! http://sofiehvii.blogspot.dk/
sofiehvii.blogspot.dk/
Eva
,
Det lyder bare super Tak for respons. :)
Nadia
,
Hvordan er de i størrelsen, og hvilken størrelse har du i disse ift. hvad du plejer at bruge? :)
simone
,
Sælger du dine sandaler?