INVISALIGN // UPDATE

Rigtig mange af Jer har spurgt, om jeg ikke kunne lave en update med mine Invisalign skinner og hvor langt jeg nu er nået. Jeg er faktisk allerede ved at være færdig med alle mine skinner, men ville gerne have lidt større resultater at vise Jer. Jeg kan seriøst ikke sige noget dårligt om Invisalign. Det er en genial opfindelse og selvom det ligger i den dyre ende at få, så er det alle pengene værd - især hvis man går og gemmer sit smil væk og ikke kan lide sine tænder. Nimmi Holstein er min tandlæge og det er hos Klinik Holstein, at jeg har valgt at få foretaget mit Invisalign forløb. Han fortæller også, at det allervigtigste for ham er, at han kan hjælpe folk til at ville smile til hele verden og ikke gå og være ked af noget, der godt kan laves om. Da jeg fik mine togskinner af som 15-årig var mine tænder lige og jeg var super glad for endelig at være fri fra togskinner efter 2 år. Desværre begyndte mine tænder at rykke sig efterfølgende og min ene fortand blev ved med at skubbe sig længere og længere frem, hvilket jeg fik at vide af tandlæger, at den ville blive ved med at gøre. Det gjorde mig enormt ked af det specielt fordi jeg havde brugt så mange år på bøjler i mine teenageår og så rykker de sig bare tilbage igen. Det tog hårdt på mit selvværd og jeg begyndte at skjule mit smil.

Der er sikkert mange af Jer, der tænker sikke noget pjat og jeg har da altid haft pæne tænder, men tror altid at man er lidt hårdere og mere kritisk mod sig selv end hvad andre tænker om en. Det vigtigste er jo, at jeg er glad for mit smil og ikke føler, at jeg skal gemme det væk, fordi mine tænder ændrer sig. Jeg startede med mine første skinner i januar måned og mine tænder er nærmest helt lige igen og mit forløb med Invisalign er snart ved at have sin ende. Mine tænder i undermunden er færdige med forløbet og er helt lige og min fortand i overmunden er så småt ved at være inde på sin plads ved siden af den anden fortand igen. YES. Jeg har simpelthen hadet den fortand så meget og endda siddet og presset den ind med fingrene, når jeg kedede mig - så er man virkelig desperat, haha. Mine tænder i overmunden er ikke helt færdige med forløbet og mit bid er heller ikke helt færdigt, så jeg fortsætter forløbet indtil det er færdigt, da jeg gerne vil have det helt perfekt - især når jeg nu alligevel er igang. Under her kan I se eller gense min første video fra da jeg fik mine allerførste skinner på. Er nogle af Jer også igang med Invisalign? Eller måske I går og overvejer det?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// A lot of you guys have asked me if I wanted to give an update on my Invisalign, so I thought it was about time to do it now. I'm actually about to be finished with my Invisalign, but I really wanted to show some results for you guys. I really don't have one bad thing to say about Invisalign braces, they're so easy to wear and they're almost invisible which is the best thing about them. It's the one of the best thing I've done for myself - I really wasn't happy about my smile.

Maybe a lot of you think "What is she talking about, she has beautiful teeth?" You're always being more critical when it's about yourself and especially when it's something you're not happy about. The most important thing for me is to be happy about my smile and not feel the need to hide it away like I did. My teeth are almost done with the process - we just need some small adjustments and then I'm done. You can see the first video I did when I got my very first Invisalign on and how invisible it actually is. Have you guys tried Invisalign? Or maybe you're thinking about trying them?

Likes

Comments

Anna
,
Hvor er din fine neglelak fra som du har på i videoen? 😊
Line
,
Hvor kan tandpastaen købes? Synes ikke jeg kan finde den nogen steder 😬
Christine Bonde,
Vildt hyggeligt og interessant at se starten på dit forløb! Jeg er faktisk lige startet og skal have min 2. skinne på mandag 😊
www.christinebonde.dk