TINAMARIAS
TINAMARIAS

OUTFIT OF THE DAY

Fur, Ifur Copenhagen / Knit, NLY Trend / Jeans, Levi's / Boots, Zara / Bag, Gucci / Shades, Cèline

Hej piger. Så blev det igen søndag på bloggen og jeg har længe gået og tænkt over, om jeg skulle lave et fast indlæg om søndagen og hvad det i så fald skulle handle om. Jeg tænker at I ved bedre end mig, hvad I kunne tænke Jer at høre eller se mere om på bloggen. Det kunne være tutorials, livestreams på Instagram, boligposts, dagens outfit etc. Jeg tager gerne imod idéer med kyshånd.

Forleden svingede jeg forbi skønne Amalienborg med Maria og Freja, hvor jeg var iført det her outfit. Jeg er helt vild med mine jeans - det var faktisk et par, jeg ikke kunne passe før jeg blev gravid og nu sidder de helt perfekt. Jeg glæder mig til gengæld til man ikke behøver at være iført så varmt overtøj som vinterjakker og pelse. Jeg er SÅ klar på en let trenchcoat eller en skindjakke. Kender I følelsen?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Hi girls. I've been wondering if I should make a special Sunday post for every Sunday. Maybe you guys have some ideas to a Sunday post - maybe you want to see more tutorials, livestreams on Instagram, interior, outfit posts etc. Let me know if you have some ideas or something that you want to see more of. I'm open for everything.

Last week I went for a walk at Amalienborg in Copenhagen with some of my girls. I was wearing this outfit and I seriously LOVE these jeans from Levi's. They didn't fit before my pregnancy and now they fit perfectly, ha ha. I can't wait for winter to be over though - I want to wear trenchcoats or leatherjackets. You know the feeling?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments