I BETYDER ALT

Når jeg møder søde og trofaste læsere som Ida her, så bliver jeg simpelthen så glad. Det gør mig så glad, at jeg kan være et forbillede for andre og være en inspiration. I er virkelig de bedste og jeg vil altid gøre, hvad jeg kan for at opfylde jeres ønsker. Jeg oplever nogle gange at få dårlig energi på bloggen ved at folk sidder og skriver onde kommentarer for at få en ned med nakken. Well, jeg er den jeg er og det bliver jeg ved med. Jeg er trods alt nået hertil ved at være den jer er og ved mine læsers støtte og opbakning. Folk der har brug for at sidde derhjemme på deres computere og bruge tid på at skrive romanlange beskeder for at rakke ned på en, er virkelig ikke noget jeg gider spilde min tid på. Jeg har verdens bedste læsere og det er jeg så taknemmelig for. Jeg kan ikke se, hvorfor jeg ikke må være den jeg er. Fordi jeg er et offentligt menneske, så har folk deres meninger og det må de også hellere end gerne have. Jeg ved, hvad jeg står for, hvilket er det vigtigste. Desuden skal det lige siges, at jeg er blogger og derfor får ting sponsoreret - jeg prøver ikke at fange en hvis målgruppe, når jeg har dyre ting på bloggen - jeg blogger om ting jeg har fået sponsoreret og som jeg kan stå indenfor. Jeg kan ikke se, hvorfor det er et problem, at man gerne vil forkæle sig selv med nogle lækre ting, hvis man har råd til det. Nå, ikke nok om det - gider ikke bruge energi på det, når jeg har så SKØNNE og DEJLIGE læsere. Så stor TAK til jer og tak til Ida, fordi hun smed dette billede op på sin Instagram og fortalte, at jeg var hendes største idol. TUSIND TAK!!

Likes

Comments

Emma
,
Elsker at følge med på din blog, netop fordi du er dig selv! <3 Derfor føler jeg på en måde også at du er en veninde, selvom det måske lyder rigtig underligt, haha! Men det er rigtig hyggeligt at følge med i din hverdag, så keep up the good work!
Caroline
,
Hej Tina Maria Jeg ELSKER virkelig også din blog, jeg kan også rigtigt godt lide din tøj stil. Den er bare så flot!!! <3 Hvor er dit flotte tørklæde fra, som både du og pigen har på?:-) Knus
Louise
,
Hej søde Tina Maria <3 Du er virkelig en fantastisk blogger og jeg elsker at læse dine blogindlæg -altid! De er altid så gode, jordnære og man føler virkelig, at man lærer dig at kende. Det lyder måske lidt mærkeligt? :D Men jeg synes nu altså, at du virker til at være en rigtig skøn person! Så: (hehe) bare bliv ved med, at føre DIN blog, for du gør et rigtig godt stykke arbejde <3 Venlige vibes herfra :)
Nanna,
Årha, det er dejligt at se sådan en side af dig Tina! - Gid, det var mig, som stod der ved siden af dig! Knus
mrmista.dk
Carina
,
Hej Tina Maria :-) Elsker at læse din blog og fedt at du er sig selv - bliv endelig ved med det ;-)
Sofie
,
Elsker din blog :-) du er et kæmpe forbillede for mig og håber aldrig du stopper med at blogge :-)
Maria Cecilie,
Det er netop dejligt at læse en åben og ærlig blog som din :-) Forsæt det gode arbejde! Læs med på min nye blog mariacecilies.bloggersdeligt.dk - en blog om et stort vægttab og den forsatte kamp for at opnå det endelige mål!
mariacecilies.bloggersdelight.dk
Josephine
,
Det er fra La la BERLIN :-)
Anne,
Ej hvor fint!:-) Har netop startet en "ebay fund" blog - Du er velkommen til at tage et kig. http://passionsforebay.blogspot.dk
passionsforebay.blogspot.dk
Nicole
,
Det ligner tørklæderne fra lala berlin og de koster omkring 3000 kr