HÅBETS AKTIE 2/3

Godmorgen på bloggen. Hvor er det DEJLIGT, at kampagnen Håbets Aktie er blevet taget så godt imod af Jer alle. I betyder bare så meget for mig og det er helt klart med til, at jeg har valgt at vise mine følelser. Hudløst ærligt. For hvor er det bare HÅRDT at miste ens bedste ven, ens forbillede, ens far. I Danmark synes jeg at vi er rigtig dårlige til at snakke om døden og være der for hinanden i de svære tider. Det er SÅ vigtigt at få snakket om det, når ulykken rammer. Det er især derfor, jeg har valgt at være med i denne kampagne og fortælle min historie.

Denne del af interviewet var enormt grænseoverskridende for mig. Jeg kan virkelig ikke lide at græde omkring folk - jeg græder altid helst alene, hvilket jo ikke altid er lige sundt som når man faktisk har nogle at snakke med det om. Jeg vidste godt, da jeg skulle fortælle om min fars død at jeg ville begynde at græde OGSÅ selvom det er 8 år siden. Det gør INGEN forskel og det må man aldrig tro eller forvente af folk. Man bearbejder sorg og det at komme videre på hver sin måde og det er helt individuelt. Selvfølgelig har jeg et godt og velfungerende liv her 8 år efter, men tro ikke at jeg ikke tænker på min far hver evig eneste dag og jeg også i perioder går og er rigtig ked af, at han ikke kan være her sammen med os og opleve alle de gode ting livet trods alt har at byde på.

Husk at I kan støtte med 100kr. på Håbets Akties hjemmeside (HER) eller på Mobilepay: 5330 2332
Hver en støtte tæller, så børn og unge kan få den støtte, de så inderligt har brug for i en svær tid.

Likes

Comments

A
,
Årh Tina, jeg sidder med tårer ned ad kinderne. En så tragisk men enormt smuk historie! Hvor er du stærk <3
Sille
,
Kære Tinamaria. Jeg sidder helt med tårer i øjnene efter at have set videoen. Hvor gør det mig ondt at du har mistet din far. Jeg mistede selv min far, der var min bedste ven, som 13 årig til en hjerneblødning - så jeg kan sætte mig fuldstændig ind i din situation. Jeg synes det er så fantastisk det du gør for børn og unge i sorg - jeg ville ønske at jeg kunne hjælpe ligesom du, da det ikke er noget man bør gå igennem alene. En masse tanker og knus herfra. - Sille